SVE SUKINE LJUBAVI

Bradley Cooper slomio joj je srce, a onda su je još svi uspoređivali s novom curom, manekenkom. Danas ima ljubav svog života

Kad joj je bilo 20 godina, započela je dvogodišnju vezu s Bradleyjem Cooperom, koji je bio 17 godina stariji od nje

Suki Waterhouse i Robert Pattinson

 Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Suki Waterhouse dala je ekskluzivni intervju za britanski Vogue, u kojem je odlučila progovoriti o svom ljubavnom životu. Prije nego što se skrasila s glumcem Robertom Pattinsonom, 32-godišnja glumica imala je nekoliko burnih romansi.

Kad joj je bilo 20 godina, započela je dvogodišnju vezu s holivudskim ljepotanom Bradleyjem Cooperom, koji je bio 17 godina stariji od nje. No, krenimo redom...

Miles Kane (2011. - 2013.)

Glumica je u vezi s glazbenikom iz benda Last Shadow Puppets, Milesom Kaneom, bila dvije godine - od 2011. do 2013. Miles ju je jednom prilikom opisao kao ‘ljubav njegova života‘, no shvatio je da je ljubav pukla dok je radio na svom drugom solo albumu ‘Don‘t Forget Who You Are‘.

"Zaljubio sam se po prvi put dok smo radili taj album, ali tad sam se i odljubio. Jedna od ljutitih pjesama, ‘Give Up‘, nastala je dok sam još uvijek bio u vezi, a zapanjilo me da se na kraju i ostvarila", rekao je u intervjuu za The Sun 2013. godine.

U intervjuu za Vogue Suki je otkrila i da joj se bivši dečko javio kako bi joj pohvalio njezinu novu pjesmu ‘My Fun‘, a njezinom partneru Robertu Pattinsonu to je bilo zabavno.

"Robert ima smisla za humor kad su takve stvari u pitanju. Njega stvarno boli briga za to. On je u stilu - ‘nitko nije bolji od mene tako da me baš boli briga‘", ispričala je glumica.

image

Miles Kane

Avalon.red/avalon/profimedia/Avalon.red/avalon/profimedia

Bradley Cooper (2013. - 2015.)

Sreli su se na dodjeli Elle Style Awards u Londonu 2013. i gotovo odmah ‘klinuli‘. Glumici je tada bilo samo 20 godina, a Bradley je nedavno bio proslavio 37. rođendan. "Plesali smo na afterpartyju i on me pitao želim li otići s njim u klub", prisjetila se njihovih početaka u intervjuu iz 2014. Ipak, prekinuli su 2015., a taj se prekid dogodio baš u vrijeme kad je on već počeo mutiti s ruskom manekenkom Irinom Shayk.

Suki je njihov prekid opisala kao "vrlo izolirajuć i dezorijentirajuć" događaj u njezinu životu.

"Mislim da sam prilično jaka u ovom trenutku, ali kada ti se dogodi nešto takvo što postane vrlo javno, a priča iza toga je mračna i teška, zapravo ne budeš baš dobro i ne možeš to baš objasniti svijetu. Tada se možete osjećati vrlo izolirano i dezorijentirano. Vjerojatno mi je trebalo desetljeće da se oporavim od toga i nastavim dalje sa svojim životom", ispričala je iskreno glumica Vogueu i dodala da joj je netko tada rekao da će danas biti ovdje gdje je, ne bi mu vjerovala.

Turbulentne dvadesete srećom sada su iza nje, a danas 32-godišnja zvijezda već se etablirala kao pjevačica i tekstopisac koja obećava. Priznaje da je njezina nova glazba inspirirana ‘kolosalnim slomljenim srcem‘ koje je tada preživjela.

"Bila sam depresivna neko vrijeme, dugo je to trajalo. Mislim da je to bilo samo zbog prekida i zbog toga što sam bila u svojim nesigurnim dvadesetima", priznaje.

Suki, koja je svoju karijeru započela kao model, a zatim se posvetila glumi i glazbi, priznaje i da su joj jako smetale neumoljive usporedbe s novom partnericom njezina bivšeg dečka, koja je slavna manekenka.

"Stalno čitate o tome koliko je njegova nova djevojka ljepša od vas ili što već. To zvuči glupo, ali kada si ti ta kojoj je zapravo srce slomljeno, to može biti prilično grubo", priznaje.

image

Suki Waterhouse i Robert Pattinson

Gotchaimages.com/Gotcha Images/Profimedia/Gotchaimages.com/Gotcha Images/Profimedia

Diego Luna (2015. - 2017.)

Nakon bolnog prekida s Cooperom, Suki su povezivali s 12 godina starijim glumcem i redateljem Diegom Lunom (44). Njih dvoje nikada nisu potvrdili da su bili u vezi, a ona je priznala da je otvorila profil na aplikaciji za spojeve, Rayi. No, paparazzi su ih više puta snimili zajedno u New Yorku, kao i na odmoru u Meksiku 2017. godine.

image

Diego Luna

Valerie Macon/Afp

Richard Madden (2016.)

Suki se 2016. povezivalo i s glumcem Richardom Maddenom (38). Navodno su se upoznali preko zajedničkih prijatelja.

"Tek su na početku, ali sjajno su se povezali i vesele se što će sljedeće godine provesti više kvalitetnog vremena jedno s drugim", otkrio je tada izvor.

image

Richard Madden

Luca Carlino/Nurphoto Via Afp

Robert Pattinson

‘Hollywood Game Night‘ američka je televizijska igra koja se emitirala na NBC-u od 2013. 2020., a upravo je ona zaslužna za upoznavanje Suki i Roberta. Taj je susret bio ‘vrlo, vrlo intenzivan‘, priznala je glumica.

Novopečena mama priznala je da ih je spojila njihova ‘nelagoda‘ zbog toga što su se našli među ‘jakim igračima‘ pa su se počeli hihotati zbog apsurdnosti cijelokupne situacije.

A onda su prvi put viđeni zajedno u javnosti 2018. nakon što su zajedno pogledali ‘Mamma Mia! Here We Go Again‘.

image

Suki Waterhouse i Robert Pattinson

Theo Wargo/Getty Images/Profimedia/Theo Wargo/getty Images/profimedia

Zvijezdu ‘Sumraka‘ tada su pitali o odnosu sa Suki, a on im je znakovito odgovorio: "Ako pustite ljude u svoj privatni život, to obezvređuje vašu ljubav. Kad bi vas stranac zaustavio na cesti i pitao o vašem ljubavnom odnosu, smatrali biste to krajnje nepristojnim. Ako podignete zid oko sebe, bolje će završiti. Kad se izbriše granica između vaših javnih nastupa i vašeg privatnog onda vas to može poprilično razljutiti."

Njih su se dvoje pojavili zajedno na crvenom tepihu Dior Men Fall showa 2022. u Egiptu, a samo godinu dana kasnije Suki je dala rijedak uvid u njihovu romansu.

"Šokirana sam da sam toliko sretna s nekim već pet godina. Uvijek sam nevjerojatno uzbuđena kad vidim njegovo ime na zaslonu mog mobitela ili kad mi samo pošalje poruku, a mislim da se i on jednako osjeća zbog mene. Uvijek si imamo puno toga za reći i smatram ga jako duhovitim", priznala je tada.

image

Suki Waterhouse i Robert Pattison

/Instagram/voguemagazine

U travnju ove godine njihova je mala zajednica postala još sretnija jer im je na svijet stiglo prvo dijete, njihova kćerkica. "Bio je sa mnom cijelo vrijeme i, poput svih očeva, bio je stvarno nervozan. Ali za nekoga tko je prilično anksiozna osoba, bio je vrlo smiren. On je tata kakvog bih samo mogla poželjeti svome djetetu. Mislim, što da vam govorim o odnosu tate i kćeri? To je prava ljubavna priča", rekla je Suki, koja je sa svojim Robertom pronašla pravu ljubav nakon kaotične prošlosti.

"Ujutro se probudim i osjećam se stvarno sjajno. Vjerojatno ću opet imati neke padove u nekom trenutku jer život jednostavno tako funkcionira. Ali ako možete nositi svoje ožiljke, uzeti ih i ugraditi u nešto i podijeliti ih, onda je to najbolji osjećaj", zaključuje glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 09:07