UŽIVA NA JAHTI

Brak pjevačice samo što nije gotov, pa je pobjegla s prijateljima u naše susjedstvo: ‘Najpametnije što je mogla napraviti‘

Već se dugo šuška da su Jennifer Lopez i Ben Affleck pred razvodom, a njoj je navodno već dosta svega

Jennifer Lopez

 Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dok cijeli svijet bruji o njezinom skorašnjem razvodu, pjevačica Jennifer Lopez odlučila je spakirati svoje stvari, okupiti prijatelje i otputovati u Italiju, a neraspoloženog supruga Bena Afflecka ostavila je kod kuće s njegovim mislima.

I dok su paparazzi snimili glumca kako šeta bez vjenčanog prstena na ruci i svoje slobodno vrijeme provodi u Los Angelesu družeći se sa sinom Samuelom kojeg je provozao na električnom motoru, J. Lo uživa u suncu i moru u našem susjedstvu. Umjesto da briše suze, opušta se na jahti u laganom žutom kompletiću i upija zrake sunca u Positanu.

image

Jennifer Lopez u Italiji

Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Jenny je dosta svega i stvarno se trudila oko braka, ali ne može više. Ne ide na bolje, samo je sve gore. Ben je stalno namrgođen i nezadovoljan, jednostavno je nemoguće živjeti s njim", rekao je izvor iz glazbene industrije za Daily Mail te otkrio da je ona odustala od svoje turneje kako bi spasila brak.

Međutim, brak nikako ne ide na bolje, a za turneju je sada prekasno, pa je J.Lo odlučila dane provesti u društvu ljudi koji će joj popraviti, a ne pokvariti raspoloženje.

"To je nešto najpametnije što je mogla napraviti", "Njezin postupak nam svima treba biti primjer. Ne treba nikoga trpjeti, pa ni muža", "Uživaj, kraljice", "Znači ovako izgleda to njezino ‘više ću vremena provoditi s obitelji‘", glasili su samo neki od komentara pratitelja slavne pjevačice na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 08:57