NIJE KASNO ZA LJUBAV

Britanska glumica udala se u tajnosti u 65. godini! Srce joj je osvojio moćnik iz svijeta medija:‘ Savršen su spoj!‘

Do sada je glumica odbijala govoriti o svom partneru u intervjuima...

Kristin Scott Thomas

 Lionel Guericolas/mpp/starface/profimedia/Lionel Guericolas/mpp/starface/profimedia

Glumica Kristin Scott Thomas (64) potajno se vjenčala za glavnog urednika novinske agencije Bloomberg, Johna Micklethwaita u rujnu, prenosi Daily Mail. Bila je to intimna ceremonija s najbližim ljudima slavnog para. "Oni su savršen spoj. Oboje pametni, oštroumni i znatiželjni, ali i posvećeni jedno drugom. Svi su oduševljeni što su se vjenčali nakon prekrasne petogodišnje romanse", rekao je njihov prijatelj.

image

Kristin Scott Thomas

Anthony Harvey/Shutterstock Editorial/Profimedia/Anthony Harvey/Shutterstock Editorial/Profimedia
image

John Micklethwait

Alexei Druzhinin/tass/profimedia/Alexei Druzhinin/tass/profimedia

Do sada glumica nije govorila o svom partneru u intervjuima te bi na takva pitanja odgovorila s: "Neću pričati o njemu. Govorim o sebi." Kao što znamo, Kristin je imala nekoliko uspjeha u karijeri, među njima su i filmovi "Horse Whisperer" i "Random Hearts", a onda je napravila pauzu kako bi se posvetila odgoju djece, Hannah, Josepha i Georgea, koje je dobila s bivšim suprugom Francoisom Olivennesom.

Par se razveo 2005. godine, nakon 17 godina braka. "Nevjerojatno je teško održavati veze živima kada imate stil života poput mene. Nikad nisam više od nekoliko tjedana na jednome mjestu. Ako sam potpisala da ću nešto raditi, onda to moram raditi kako treba. Stoga moram isključiti osobni život. Mogu ugurati telefonski poziv u vrijeme ručka, ali s bilo čim drugim jednostavno se ne mogu nositi", kazala je jednom prilikom glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. listopad 2024 09:51