MAUREEN LIPMAN

Britanska glumica zaprosila svog partnera u vlaku, sve je počelo kao šala: ‘Ukupno imamo 156 godina i vjenčat ćemo se‘

Maureen i David zajedno su od prošle godine, a ona je ranije bila u vezi 13 godina i u braku 30 godina

Maureen Lipman

 Steve Parsons/Afp

Engleska glumica Maureen Lipman (78) otkrila je da se zaručila s partnerom Davidom Turnerom. U članku koji je napisala za The Spectator je rekla kako je ona zaprosila Davida u vlaku, a sve je započelo kao šala.

Međutim, Turner joj je rekao da, što ona nije očekivala. "S ukupnom dobi od 156, vjenčat ćemo se", poručila je ona. "Da budem iskrena, uvijek sam bila protiv braka, ali je on u vlaku iz Edinburgha spomenuo da je to manji židovski festival Tu B‘Av, dan kada Židovka može pitati muškarca da se vjenča s njom", ispričala je pa dodala da "nije mogla odoljeti, a da se ne našali".

"Kliznula sam ispod stola, na koljeno i pitala ga da se vjenča sa mnom. Na moje iznenađenje i paniku, pristao je", dodala je.

Maureen je prošle godine otkrila da je u vezi s Davidom. Prvi su se put zajedno u javnosti pojavili u studenom prošle godine. Ranije je progovorila o pronalasku nove ljubavi nakon što je izgubila supruga Jacka Rosenthala s kojim je bila 30 godina. On je preminuo 2004. godine. Potom je 13 godina bila u vezi s Guidom Castrom, koji je preminuo prije tri godine.

image

Maureen Lipman

Steve Parsons/Afp

Lipman je u svom članku ispričala i kako je otkrila svojoj obitelji da je zaručena. Kako kaže, vijesti su im podijelili na datum kad je njezin preminuli suprug Jack trebao slaviti rođendan. "Rođendan mog preminulog, odličnog supruga bi bio 8. rujna. Uz tortu smo s Davidovim autom krenuli prvo reći mojoj djeci, onda njegovoj, o našim zarukama. Sve su reakcije bile tople i sve su bile individualne. Jedno je dijete reklo da mu treba vremena da procesuira vijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:39