SAMANTHA FOX

Britanska pjevačica stigla na suđenje zbog incidenta na letu: Prijetila je drugim putnicima, vrijeđala ih...

Samantha je incident izazvala prošle godine u prosincu, a otpužili su ju za remećenje javnog reda i mira

Samantha Fox

 Instagram

Britanska pjevačica i bivši model Samantha Fox je prije nekoliko mjeseci izazvala incident na letu za Njemačku te su ju uhitili na aerodromu Heathrow. Danas se Samantha pojavila na suđenju nakon što su ju optužili za remećenje reda i mira te za to što je bila pijana u avionu.

Fox je tada, kako prenosi Mirror, koristila prijeteće i uvredljive riječi te njima uznemiravala druge putnike. Putnici su navodno morali napustiti let jer je isti bio odgođen. Svi su drugi putnici tada stavljeni u hotel i prebacili su im letove za drugi dan dok je Fox navodno povela noć u ćeliji.

Metropolitanska policija je u ožujku potvrdila da je Fox optužena za remećenje javnog reda i mira. "Žena je bila optužena zbog incidenta na letu u nedjelju, 3. prosinca 2023. godine. Samantha Fox (15.04.66) iz Waltham Foresta je optužena putem pošte za prekršaj javnog reda i mira i zbog toga što je bila pijana u zrakoplovu. Pojavit će se na sudu Uxbride Magistrates‘ u petak, 22. ožujka", rekao je tada glasnogovornik policije.

Za incident se saznalo u siječnju, a Fox se javno ispričala. Rekla je kako joj je "žao zbog bilo kakvih smetnji koje je izazvala".

Samantha se proslavila 80-ih godina kao fotomodel, a kasnije je postala i pop zvijezda. Najpoznatija je po pjesmama "Touch Me", "I Surrender", "Nothing‘s Gonna Stop Me" i brojnim drugima. Osim toga je sudjelovala i u popularnom realityju "Celebrity Big Brother".

Fox je inače u braku sa svojom partnericom Lindom Oslen, s kojom se vjenčala 2022. godine. Zaručile su se 2020. godine, nakon četiri godine veze. Prije nje je Samantha bila 12 godina u vezi s Myrom Stratton, s kojom se i zaručila. Bile su zajedno sve dok Myra nije preminula 2015. godine nakon borbe s rakom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 00:06