PONOVNO JE ZAPLESALA

Britney Spears odgovorila na kritike Osbourneovih: ‘Najdosadnija ste obitelj. Ljubazno odj*****‘

Ozzyju Osbourneu dosta je toga da svaki dan gleda plesne videe Britney Spears, a s njim se slaže i ostatak obitelji

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp

Pjevačica Britney Spears oglasila se na Instagramu nakon što ju je obitelj Osbourne iskritizirala zbog njezinih plesnih videozapisa na društvenim mrežama. Spears im je zato poručila da su "najdosadnija obitelj i da ljubazno odj***". Zatim je pjevačica objavila još jedan video u kojem pleše, čini se, iz ponosa i inata.

Kao što znamo, slavna je obitelj u podcastu komentirala TikTok plesanje, a kako prenosi Daily Mail, onda je Ozzy Osbourne spomenuo plesni sadržaj koji Spears objavljuje na društvenim mrežama. Rekao je da mu je dosta plesnih videa svaki dan i da je to tužno, a s tim se onda složila cijela obitelj.

Spears je otkrila da je prošli tjedan držala satove plesa nekim tinejdžerima te da smatra da je važno da ljudi pomažu jedni drugima, pa pozvala da jedni druge pozivaju na mjesta koja pomažu duševnom rastu. "Nevjerojatno je lijepo biti dovoljno ranjiv da nekoga pitaš za inspiraciju ili pomoć...", kazala je pjevačica.

"No, ironično, u svijetu u kojem živimo s ljudima koji mogu biti nevjerojatno okrutni, morate biti izuzetno oprezni koga puštate u svoj krug i svoje srce", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 14:33