TUŽNO

Bruce Willis snimljen u vožnji po kvartu. Fotografije lome srce

Willis vrlo rijetko izlazi sa svojeg imanja u Brentwood Parku u Los Angelesu gdje živi sa suprugom Emmom Hemming i kćerima Mabel i Evelyn

Bruce Willis snimljen u vožnji Brentwoodom

 Bruce/javiles/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Bruce/javiles/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Svaki put kada u javnosti osvanu neke nove fotografije glumca Brucea Willisa (69), njegovi se obožavatelji još više rastuže. One su dokaz da strašna bolest od koje boluje već dvije godine, frontotemporalna demencija ili FTD-a, napreduje. Glumac je ovog vikenda snimljen na suvozačkom sjedalu Range Rovera, u vožnji po kvartu. I, istini za volju, djeluje izgubljeno i tužno. Fotografije lome srce.

Willis vrlo rijetko izlazi sa svojeg imanja u Brentwood Parku u Los Angelesu gdje živi sa suprugom Emmom Hemming i kćerima Mabel i Evelyn. Kćeri Rumer, Scout i Tallulah iz braka s Demi Moore, kao i sama Demi, često su kod njih.

Njegove kćeri, kao i supruga Emma i bivša supruga Demi, povremeno na društvenim mrežama dijele vijesti o životu jednog od najvećih akcijskih junaka, te potiču fanove da se upoznaju s problemima i izazovima života s demencijom.

image

Bruce Willis snimljen u vožnji Brentwoodom

Bruce/javiles/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Bruce/javiles/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Obitelj se trudi da se Willis osjeća sigurno i ugodno, dobiva svu moguću medicinsku skrb i njegu, a njegove kćeri nastoje zabilježiti što više uspomena s ocem. No, priznale su kako je on danas "potpuno druga osoba" i da više ne prepoznaje neke ljude oko sebe. Demi je jedna od njih.

Willis se povukao iz glume u ožujku 2022. nakon dijagnoze afazije, poremećaja govora koji utječe na sposobnost komunikacije. No, ubrzo je objavljena nova, potpunija dijagnoza i objašnjenje zašto je tada 67-godišnji glumac imao problema na snimanjima, mučio se s pamćenjem tekstova i razumijevanjem zahtjeva redatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. listopad 2024 10:29