‘18+‘

‘Budi spreman...‘: Katy Perry ispalila eksplicitan detalj iz bračnog života, slavni zaručnik joj odmah odgovorio

Na njezinom Instagramu ostavio je sljedeći komentar: ‘Očistio sam cijelu kuću‘

Katy Perry i Orlando Bloom

 AFP, Profimedia/

Orlando Bloom na Instagramu je objavio provokativan odgovor svojoj zaručnici Katy Perry nakon što je ona u ovotjednom intervjuu iznijela pikantne detalje o njihovom seksualnom životu, prenosi Daily Mail.

Američka pjevačica (39) pohvalila se u podcastu Call Her Daddy da je seksualno zadovoljila glumca (47) dok je on obavljao kućanske poslove.

- Ako siđem dolje i kuhinja je čista, a ti si zaslužan za to, i još si i suđe oprao i zatvorio sva vrata smočnice, bolje ti je da budeš spreman da ti po***** ku***, rekla je voditeljici Alex Cooper.

Čini se da je Orlando Bloom shvatio što je željela reći, pa je na njezinom Instagramu ostavio sljedeći komentar: ‘Očistio sam cijelu kuću‘.

Obožavatelji su bili oduševljeni, odmah su krenuli s komentarima: ‘Ti stvarno znaš kako da u usrećiš‘, ‘Mi znamo što će Katy danas raditi‘...

- To je moj jezik ljubavi. Meni ne treba crveni Ferrari, mogu si ga kupiti. Samo operi j***** suđe, i znaš što slijedi. Tako je jednostavno, rekla je u škakljivom intervjuu.

I Orlando je svojedobno znao biti vrlo iskren o seksualnom odnosu s Katy. Kada je njihova kći Daisy bila beba za Guardian je rekao da u njihovoj vezi nema dovoljno seksa, a onda je pojasnio: ‘Ali dobro, upravo smo dobili bebu‘.

Orlando i Katy su se zaručili 2019. godine, a sljedeće godine su dobili kći Daisy koja je napunila četiri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 14:22