PALA POMIRDBA?

Camila Cabello i Shawn Mendes uživali u društvu jedno drugog: Je li ovo treći pokušaj romanse?

Par je prvi put ušao u vezu 2019. godine i bili su jedan od omiljenih parova, no onda je uslijedio prekid 2021. godine...

Camila Cabello i Shawn Mendes

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Hoće li uslijediti pomirenje slavnog para po treći put? Pjevači Camila Cabello i Shawn Mendes družili su se na nogometnoj utakmici. Iako par nije razmjenjivao nježnosti, izgledalo je kao da uživaju u društvu jedno drugog pa su se mnogi obožavatelji na društvenim mrežama ponadali da su opet skupa.

Kao što znamo, par je prvi put ušao u vezu 2019. godine i bili su jedan od omiljenih parova jer su, osim privatnog života, simpatije skupljali i surađujući u svojim glazbenim karijerama. Tako su tada izbacili pjesmu "Senorita" koja je zaludjela obožavatelje i radijske etere. No, 2021. su objavili da je romansi kraj.

"Odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jedno prema drugom kao ljudima jača je nego ikada. Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i bit ćemo najbolji prijatelji", prenosi The Mirror da je tada par poručio.

image

Camila Cabello i Shawn Mendes

Cooper Neill/Getty Images/Profimedia/Cooper Neill/getty Images/profimedia
image

Shawn Mendes i Camila Cabello

O‘connor-arroyo/pa Images/profimedia/O‘connor-arroyo/pa Images/profimedia

Nakratko se sumnjalo da će par ponovno biti skupa prošle godine kada su viđeni na Coachelli, no ni tada im nije uspjelo. "Srećom, trebalo nam je manje vremena da kažemo: ‘Ovo ne izgleda dobro i ne trebamo se toliko truditi da to uspije. Sve je u redu, idemo dalje‘", prenijeli smo ranije da je pjevačica rekla.

Inače, Cabello je nedavno izbacila svoj album "C, XOXO" i njime najavila nešto opušteniju verziju sebe. Pjesme na novom albumu, pišu mediji, inspirirane su ljubavnim životom pjevačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 15:51