ZANIMLJIVA ANEGDOTA

Cara Delevingne upoznala je Brucea Springsteena, ali nije znala tko je on

Cara i njezina djevojka bile su na festivalu Glastonbury 2022. godine, a tamo su se fotografirale s legendarnim glazbenikom

Cara Delevingne i Bruce Springsteen

 Instagram/ Jan Fleischmann/afp/profimedia/

Manekenka Cara Delevingne nedavno je otkrila da je prije dvije godine upoznala Brucea Springsteena, ali da tada uopće nije znala tko je on. Kako je rekla za The Sunday Times, ona i njezina djevojka Leah Mason su bile u backstageu na festivalu Glastonbury kad su se "fotografirale s tim čovjekom".

Cara je nakon fotografiranja pitala svoju djevojku tko je to te je tek tada otkrila da je riječ o legendarnom glazbeniku, koji je te godine na festivalu nastupao kao gost Paulu McCartneyju. Njezinu je partnericu začudilo što manekenka nije znala o kome je riječ.

image

GOTHENBURG 20230626
Bruce Springsteen during his second concert in 2023 at Nya Ullevi, Gothenburg.
Photo: Jan Fleischmann/TT/code 75524,Image: 785618841, License: Rights-managed, Restrictions: PAY PICTURE, Model Release: no, Credit line: Jan Fleischmann/AFP/Profimedia

Jan Fleischmann/Afp/Profimedia/Jan Fleischmann/afp/profimedia

"Nisam imala pojma kako on izgleda. Ona misli da je to bogohuljenje", rekla je Delevingne pa objasnila kako ona i njezina djevojka imaju različit ukus za glazbu.

"Leah voli stari rock, Fleetwood Mac, a ja volim R&B i stariji hip-hop kao što je Notorious B.I.G", istaknula je manekenka.

Cara i Leah su se upoznale još kao djeca, kad su zajedno pohađale internat. Kako je ranije ispričala Cara, izgubile su kontakt i ponovno se sastale 12 godina kasnije.

Delevingne je u intervjuu za Sunday Times progovorila i o svojoj ovisnosti o alkoholu i drogama. Manekenka je trijezna od 2022. godine, a pomoć je odlučila tražiti nakon što su je fotografi snimili na aerodromu gdje se ponašala čudno. Prisjetila se svoje duge borbe s alkoholom te otkrila da se napila na vjenčanju svoje tetke kad je imala samo 8 godina.

"Prije sam mislila da mi droge i alkohol pomažu nositi se sa stvarima. Ali, nisu. Činili su me tužnom i super depresivnom. Osjećam se kao da sam dobila svoju moć nazad i da me ne kontroliraju druge stvari", poručila je.

image

Cara Delevingne
attending Vogue World: Paris 2024 at the Place Vendome on June 23, 2024 in Paris. //03VULAURENT_20240623VOGUEVU00005/Credit:Laurent VU/SIPA/2406240751,Image: 884211243, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Laurent VU/Sipa Press/Profimedia

Laurent Vu/sipa Press/profimedia/Laurent Vu/sipa Press/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. kolovoz 2024 10:33