PLANIRA IH TUŽITI

Cardi B razljutila neprimjerena šala nepoznate osobe: ‘Zvali su mi socijalnu skrb, pojavili su mi se na vratima dok su djeca spavala‘

Reperica se već nekoliko dana nalazi u bolnici, a cijela situacija ju je jako uznemirila

Cardi B

 Michael Tran/Afp

Reperica Cardi B u ponedjeljak je napala nepoznatu osobu koja se neprimjereno našalila s njom, što je nju razljutilo. Ta je osoba nazvala centar za socijalnu skrb i prijavila da su djeca Cardi i Offseta u opasnosti, nakon čega su djelatnici centra došli u dom reperice u kasnim noćnim satima.

U ponedjeljak se Cardi javila svojim pratiteljima putem prijenosa uživo iz bolnice u kojoj je bila zbog zdravstvenih problema. "Želim da ovo bude kristalno jasno, trenutno jedva dišem. ovo je prešlo svaku granicu. Kad se netko petlja s mojom djecom, to više nije šala", rekla je ona.

image

Cardi B

Michael Tran/Afp

Rekla je kako je nepoznata osoba pozvala centar i optužila ju za zlostavljanje djece te da su joj djelatnici stigli na vrata u 11 navečer. "Da mi netko pošalje socijalnu skrb i policiju pred kuću u 11 navečer, dok moja djeca spavaju, jer je netko anonimno nazvao i rekao da su zlostavljana... Jeste li vi normalni?", ispričala je.

Dodala je i kako ju je situacija "uzdrmala", pogotovo jer se već nekoliko dana nalazi u bolnici zbog bolesti. "Šale su otišle predaleko. Vi glupi ljudi mislite da je ovo smiješno? Nije", rekla je Cardi.

Cardi je potom spomenula i da su ona i njezina obitelj jedini Afroamerikanci u susjedstvu zbog čega je cijeli incident bio još osjetljiviji. Zbog neugodne situacije je odlučila tužiti centar za socijalnu skrb. "Neću ovo samo tako pustiti. Tužit ću centar za socijalnu skrb jer su došli na temelju lažnog poziva, a osobu koja je ovo napravila također planiram tužiti", istaknula je.

Kako bi pronašla osobu koja je nazvala socijalnu skrb, Cardi će angažirati privatnog istražitelja. "Kada saznam tko si, nećeš se dobro provesti", rekla je ona. Dodala je i kako će njezin bivši suprug "prebiti tu osobu u slučaju da je muškarac", a ako je u pitanju žena, situaciju će "riješiti ona i njezina sestra Hennessy".

"Igrajte se s mojim majčinstvom ili s očinstvom mog bivšeg supruga. Mi se ne igramo s tim. Moja djeca su odlična. Nismo nikada taknuli svoju djecu, nikad ih nismo udarili koliko god su bili naporni. Nikad ne udaram svoju djecu", rekla je reperica. Potom je otkrila koliko novaca troše na obrazovanje njihove djece i na brigu o njima.

"Idu u najbolje škole, školarina moje kćeri je 45.000 dolara. Trošim više na račune svoje djece nego što trošim novaca na odjeću za sebe. Jako se dobro brinemo o našoj djeci", rekla je ona te dodala da dadilju za svoju novorođenu bebu plaća 700 dolara dnevno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2024 21:43