STIGLA PRINOVA

Cardi B rodila treće dijete: S fanovima podijelila prve fotografije iz bolnice

Cardi B svoju je trudnoću otkrila 1. kolovoza, samo dan nakon što se saznalo da je podnijela zahtjev za razvod

Cardi B

 American Dream/mega/the Mega Agency/profimedia/American Dream/mega/the Mega Agency/profimedia

Reperica Cardi B postala je majka po treći put, a njezin suprug od kojeg je podnijela zahtjev za razvod, reper Offset postao je otac po šesti put. Cardi B otkrila je na svom Instagramu da je 7. rujna stigla prinova uz nekoliko fotografija iz bolnice s novorođenom djevojčicom.

Kao što znamo, Cardi je u braka s bivšim suprugom Offsetom od 2017. godina, a osim novorođene kćerke dobili su i kćer Kulture Kiari (6) te sina Wavea Seta (3). Cardi je svoju trudnoću otkrila 1. kolovoza na društvenim mrežama, samo dan nakon što se saznalo da je podnijela zahtjev za razvod.

"Sa svakim krajem dolazi novi početak! Podsjetio si me da mogu imati sve! Podsjetio si me da nikada ne moram birati između života, ljubavi i svoje strasti! Jako te volim i jedva čekam da svjedočiš onome što si mi pomogao postići, na što si me potaknuo! Puno je lakše odustati od životnih preokreta i testova, ali ti, tvoj brat i tvoja sestra pokazali ste mi zašto je vrijedno to podnijeti", kazala je reperica tada.

Razlog razvoda nisu, kako su mnogi smatrali, glasine o prevari. "Oni su se udaljili. To ju je nagnalo na ovu odluku više nego išta drugo. Ovo je nešto što ona želi učini", dodao je izvor. Cardi, kako piše Page Six, traži primarno skrbništvo, ali ne traži Offsetovo uzdržavanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 08:53