POVRATAK NA POZORNICU?

Celine Dion mogla bi nastupati na otvorenju Olimpijskih igara: Za jednu će joj pjesmu platiti milijune?!

Pjevačica se prije dvije godine maknula iz javnosti i otkazala je turneju. Sad se očekuje da će pjevati pred publikom u Parizu

Celine Dion

 Alice Chiche/Afp

Pjevačica Celine Dion trebala bi nastupati na otvorenju Olimpijskih igara u Parizu u petak. Dion je u ponedjeljak stigla u pariški hotel Royal Monceau, u kojem je odsjela i Lady Gaga za koju se također nagađa da će pjevati na ceremoniji otvaranja, piše Variety.

image

Celine Dion

Angela Weiss/Afp

Iako njihovi nastupi još nisu potvrđeni, izvor je za TMZ rekao da se očekuje nastup Celine te da su organizatori spremni platiti ogroman iznos kako bi otpjevala jednu pjesmu. Kako prenosi medij, Celine bi za jednu pjesmu na Olimpijskim igrama mogla zaraditi čak dva milijuna dolara.

Uz to će joj organizatori, navodno, platiti i prijevoz avionom, troškove za njenu obitelj, brodove...

image

Celine Dion

Alice Chiche/Afp

Ako Celine bude nastupala, to će joj biti prvi nastup nakon što je otkazala turneju i maknula se iz javnosti zbog borbe sa sindromom ukočene osobe koji joj je dijagnosticiran 2022. godine.

Inače, pjevačica je ranije izjavila da bi se na pozornicu mogla vratiti upravo u Francuskoj. "Odabrala sam da ću raditi cijelim tijelom i dušom, od glave do pete, uz svoj liječnički tim. Želim biti najbolja što mogu. Moj cilj je ponovno vidjeti Eiffelov toranj. Četiri godine sebi govorim da se ne vraćam, pa onda da sam spremna, onda da nisam spremna... Kako stvari stoje, ne mogu ti reći da se vraćam za četiri mjeseca. Ne znam... Moje tijelo će reći", rekla je tada za francuski Vogue.

image

Celine Dion

Angela Weiss/afp/profimedia

Sredinom lipnja je izašao dokumentarac o pjevačici "I Am: Celine Dion". U njemu je otvoreno pričala o svojoj bolesti te pokazala kako izgleda njezin život s njom. U jednoj od scena je bio prikazan trenutak kad je Celine morala otkazati koncert u Las Vegasu zbog lošeg zdravstvenog stanja. Scena, koju su brojni prozvali najmučnijom u dokumentarcu, prikazuje napadaj koji je tada doživjela pjevačica.

U filmu je sasvim iskreno pričala i o tome da je na početcima svoje bolesti, kad je krenula gubiti kontrolu nad svojim glasom, "varala" na koncertima tako što je, kad nije mogla pjevati, mikrofon okretala prema publici. Prikazan je i njezin povratak u studio nakon duge borbe za očuvanje glasa.

image

Celine Dion

Angela Weiss/Afp

Unatoč teškim trenutcima kroz koje je prolazila i još uvijek prolazi, Celine nije odustala te surađuje s brojnim doktorima kako bi se njezino zdravstveno stanje poboljšalo. Više je puta rekla da jedva čeka ponovno nastupiti na pozornici, a sudeći prema brojnim izvorima i pisanjima stranih medija, to bi se moglo dogoditi vrlo brzo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. kolovoz 2024 08:31