‘RAZOČARALI STE FANOVE‘

Chesterov sin nema lijepe riječi za Linkin Park, napao osnivača i novu pjevačicu: ‘Tiho ste izbrisali život mog oca‘

Jaime je na društvenim mrežama podijelio svoje mišljenje o novoj postavi benda te poručio da nije nimalo zadovoljan odlukom benda

Chester Bennington

 Mairo Cinquetti/Nurphoto Via Afp

Sastav Linkin Park nedavno je objavio da se vraća nakon sedam godina pauze, ali u novom sastavu. Prije sedam godina je tragično preminuo njihov pjevač Chester Bennington, a na njegovo je mjesto sada došla pjevačica Emily Armstrong. Obožavatelji grupe imaju podijeljena mišljenja o novom sastavu benda, a odluka benda nije se svidjela ni Jaimeju Benningtonu, sinu Chestera i Elke Brand.

image

Linkin Park

Timothy Norris/getty Images/profimedia/

On je kritizirao bend na svom Instagramu storyju te optužio Mikea Shinodu, jednog od osnivača benda, da je "tiho izbrisao život i ostavštinu" njegovog oca. Uz to je rekao kako se sve to dogodilo tijekom međunarodnog mjeseca prevencije samoubojstava.

"Ljudima nije teško shvatiti mogućnost ponovnog okupljanja Linkin Parka. Teško im je shvatiti kako si ti zaposlio svoju dugogodišnju prijateljicu Emily da zamijeni Chestera", rekao je on.

Osvrnuo se i na kritike koje je Emily primila zbog navodne povezanosti sa Scijentološkom crkvom te zbog toga što je ranije bila u dobrim odnosima s Dannyjem Mastersonom, glumcem koji je prošle godine osuđen na 30 godina zatvora zbog silovanja dviju žena. Rekao je kako je Linkin Park time razočarao svoje obožavatelje, a tvrdi i kako bend "odbija shvatiti kakav utjecaj ima angažiranje nekog kao što je Emily".

"Fanovi su vjerovali da si bolja i veća osoba od ovoga", rekao je on pa istaknuo da je Shinoda "senilan i gluh".

image

Chester Bennington

Mairo Cinquetti/Nurphoto Via Afp

Chester se godinama prije smrti borio s ovisnošću o drogama i alkoholu, a 2017. si je oduzeo život. Njegov 28-godišnji sin pak tvrdi da njegov otac nije umro onako kako svi tvrde da jest.

Inače, Linkin Park je osim nove pjevačice predstavio i novog bubnjara. Riječ je o Colinu Brittainu, koji će se uz Emily pridružiti Mikeu, Bradu Delsonu, Daveu "Phoenixu" Farrellu i Joeu Hahnu u bendu. Prije nekoliko su dana objavili novu pjesmu, "The Emptiness Machine", a najavili su i novi album "From Zero".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 14:08