SEKSI IZDANJE

Cijeli svijet gleda kako se izvija: Victoria objavila najprovokativnije fotke do sada, ni Beckham se nije mogao suzdržati

‘Mislim, wow,‘ komentirao je David Beckham nakon što je vidio seksepilne fotografije svoje supruge Victorije

Victoria Beckham

 Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Britanska dizajnerica i bivša ‘spajsica‘ Victoria Beckham (50) objavila je vjerojatno najprovokativniju svoju snimku do sada. Supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama pozirala je u seksi crnom bodiju koji više otkriva nego prekriva, a način na koji pozira svidio se i njezinu suprugu.

Riječ je o crnom bodiju dubokog dekoltea u kojem se nekadašnja Posh Spice zavodljivo izvija. "Mislim, wow", komentirao je Beckham na Instagramu nakon što je vidio seksepilne fotografije svoje supruge.

Riječ je o promociji njezina novog parfema "21:50 Reverie".

"Volim raditi sa Stevenom Kleinom, volim način na koji fotografira žene. Po meni, on žene pretvara u superjunakinje. ‘21:50 Reverie‘ predstavlja duboki trenutak promjene u mom životu 2001., a on je uspio savršeno uhvatiti taj trenutak", poručila je Victoria putem Instagrama. Reakcije obožavatelja također su odlične, a mnogima se sviđa što ih Victoria povremeno počasti ovakvim atraktivnim izdanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2024 05:01