BRAK IZ PAKLA

Cure detalji nevjere: ‘Imao je ljubomorne ispade zbog svoje žene i njenog trenera, a zapravo je prikrivao svoju aferu‘

Glazbenik je nedavno javno objavio da je imao aferu te da će sa svojom ljubavnicom dobiti dijete

Dave Grohl i Jordyn Blum

 Blw Clips/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blw Clips/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glazbenik Dave Grohl, pjevač i gitarist grupe Foo Fighters, nedavno je javno priznao da je prevario suprugu Jordyn Blum te da će sa svojom ljubavnicom dobiti dijete. Prema izjavama izvora bliskih paru, problemi u braku Davea i Jordyn pojavili su se davno prije nego što je on objavio šokantno priznanje.

Jordyn je navodno bila povrijeđena njegovim flertovanjem s drugim ženama. "Njegovo koketno ponašanje je bila prepreka u njihovom braku. To je povrijedilo Jordyn", rekao je jedan izvor, prenosi People.

Drugi je insajder rekao kako nikoga bliskog Daveu nije previše iznenadilo to što će dobiti dijete s ljubavnicom. "Iznova čitamo kako se svima slomilo srce jer je Dave trebao biti ‘dobar muškarac‘, rock zvijezda koja nije trebala raditi te rock stvari. I ljudi su ludi oko tog čovjeka, ali postoji i ta rock strana", rekao je on.

image

Dave Grohl

Valerie Macon/Afp

Treći je izvor dodao da je Blum bila šokirana kad je saznala da će njezin suprug dobiti dijete s drugom. "Prijatelji su joj poput obitelji i svi su se okupili oko nje", rekao je.

Međutim, kako neki navode, Jordyn je također flertovala sa svojim teniskim trenerom što je jako smetalo Grohlu. Glazbenik je zbog toga imao ljubomorne ispade te ju je optuživao da je imala aferu s njim.

image

Dave Grohl i Jordyn Blum

Tibrina Hobson/Afp

"Dave Grohl godinama je bio ljubomoran na trenera svoje supruge. Nerijetko su se svađali zbog njega. Supruga mu je govorila da je lud zbog toga, odnosno kako mu takvo što uopće može pasti na pamet. No, on je bio uporan. Jordyn trenira tenis najmanje tri puta tjedno. Ona sad smatra da ju je Dave namjerno optuživao za nevjeru kako bi skrenuo pozornost s vlastite afere", rekli su izvori za strane medije.

Dave i Jordyn vjenčali su se 2003. godine, a zajedno imaju tri kćeri. Nakon njegove objave, glazbenik je navodno angažirao odvjetnika za razvod, a njegova je supruga viđena bez vjenčanog prstena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 13:53