PRVAK EUROPE

Dani Olmo ljubi Lauru, ona mu je u finalu Eura bila najveća podrška: ‘I više nego ponosna!‘

Dani Olmo osvojio je naslov europskog prvaka sa Španjolskom, a na tribinama ga je bodrila djevojka Laura Schmitt

Dani Olmo i Laura Schmitt

 Instagram/Laura Schmitt/

Španjolski reprezentativac Dani Olmo (26) sinoć je slavio u finalu Europskog nogometnog prvenstva protiv Engleske. Na utakmici je napravio ključni potez, glavom je očistio posljednji pokušaj Engleza s gol-linije, i osigurao Španjolcima željeni naslov. Najveća podrška bila mu je njegova djevojka Laura Schmitt, a njihovu vezu par je potvrdio početkom godine na društvenim mrežama.

"Moj broj 1 (0). I više nego ponosna", napisala je u Laura u opisu njihove zajedničke fotografije na kojoj ponosno drže pehar. Laura je svog dragog vjerno pratila s tribina, a sigurni smo da mu je uz nju pobjeda 2-1 nad Engleskom bila još i slađa.

Inače, ovom bivšem dinamovcu Hrvatice nisu uspjele osvojiti srce, ali 26-godišnja Nijemica to je ipak uspjela. Laura je influencerica iz Berlina koja je vrlo popularna na društvenim mrežama, pa je tako samo na Instagramu prati 175 tisuća ljudi.

U siječnju ove godine objavila je njihovu prvu zajedničku fotografiju uz opis: "Prije nego netko drugi objavi." Na taj je način potvrdila šuškanja da je par u sretnoj vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. srpanj 2024 12:21