ZANIMLJIV KOMENTAR

David Schwimmer tek sada je doznao što je Matthew Perry mislio o njemu: ‘Iskreno, iznenađen sam‘

Glumac je ostao iznenađen komentarom pokojnog kolege iz ‘Prijatelja‘

David Schwimmer

 Kristin Callahan/everett/profimedia/Kristin Callahan/everett/profimedia

Glumac David Schwimmer ostao je iznenađen kada je saznao da je njegov pokojni kolega iz "Prijatelja", Matthew Perry bio obožavatelj njegovog pristupa komediji. Voditeljica podcasta prisjetila se kako je o Schwimmeru razgovarala s Perryjem pa otkrila što je on mislio o njemu.

"Sjećam se da sam razgovarala s njim o tome kako sam te poznavala malo, ali ne baš puno u toj fazi i razgovarala sam s njim o komediji dell‘arte i o fizičkoj komediji i svim tim stvarima. Pitala sam je li David netko tko to samo radi ili to jednostavno izlazi iz njega? On je rekao kako to uopće nije izvan kontrole te da si ti ključna osoba u sceni, ona osoba u koju su ljudi uvijek gledali kako bi fizički znali u kojem smjeru stvari trebaju ići. Dodao je i da ti nisi ključna osoba druge stvari ne bi funkcionirale, što je vrlo, vrlo pohvalno i vjerojatno vrlo točno", prepričala je voditeljica.

image

Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i Matthew Perry

Warner Bros. Television - Album/album/profimedia/Warner Bros. Television - Album/album/profimedia
image

Matthew Perry i David Schwimmer

Landmark Media/alamy/alamy/profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia
image

Matthew Perry i David Schwimmer

Landmark Media/alamy/alamy/profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia
image

Matthew Perry i David Schwimmer

Hbo Max/planet/profimedia/Hbo Max/planet/profimedia

"To je zanimljivo čuti jer je to veliki kompliment i iznenađen sam što to čujem. Matthew je bio suzdržan prema meni, nije mi to nikada rekao, ali ja to jako cijenim", kazao je Schwimmer koji je u "Prijateljima" utjelovio popularnog Rossa.

Glumac je dodao da je uvijek imao "pedantan" pristup fizičkoj komediji jer je jedan od rijetkih u glumačkoj postavi koji je prošao ozbiljnu kazališnu obuku. "Mislim da to mora biti fino, pažljivo, koreografirano i ja bih radio i radio i radio na bilo kojoj fizičkoj komediji u sceni. Pažljivo bih to strukturirao i koreografirao, ne samo tako da nikad ne povrijedim sebe ili nekoga drugoga, nego da to mogu ponoviti mnogo, mnogo, mnogo puta, pa mislim da je to ono na što on možda misli", kazao je Schwimmer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:59