NE ŽELI DIJELITI DJEVOJKU

Dečko Jennifer Garner ogorčen zbog njenog odnosa s Benom Affleckom: ‘Razumijem da imaju djecu, ali to što on sad traži utjehu kod nje...‘

J. Lo je podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka u utorak, a Affleckova bivša mu pomaže u teškim trenucima

Jennifer Garner, John Miller, Jennifer Lopez, Ben Affleck

 Cb/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Michael Tran/Afp

Američka pjevačica Jennifer Lopez nedavno je podnijela zahtjev za razvod od glumca Bena Afflecka, nakon dvije godine braka. Utjehu je glumac pronašao u svojoj bivšoj supruzi Jennifer Garner, koja mu pomaže u teškim trenutcima. Sve to, kako piše Daily Mail i kako tvrde izvori, teško pada njezinom dečku Johnu Milleru.

image

Jennifer Garner i John Miller

Cb/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Jennifer i John rade na tome da poprave svoju vezu koja je naišla na probleme zbog njezinih pokušaja da pomogne Benu. Mjesecima prije nego što je J.Lo podnijela zahtjev je Garner prihvatila ulogu njihovog "bračnog savjetnika", a neki njezini prijatelji se boje da je bila prisiljena "igrati posrednicu" u njihovom braku. Njezina je uloga u njihovom braku razljutila i Millera, koji ne voli "dijeliti svoju djevojku" s Benom, iako razumije da njih dvoje imaju djecu, kako kaže izvor.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Valerie Macon/Afp

John se, prema izvoru, ne boji da će Garner i Affleck ponovno biti zajedno, ali mu smeta to što je Jennifer uložila toliko puno energije u brak svog bivšeg supruga.

"Volio bi da nije tako jer razumije da su oni obitelj, ali to ga pogađa, ako što bi i bilo koga drugoga. John nema strahove da će se pomiriti, ali je bilo teško nositi se s njezinom podrškom Benu tijekom razvoda od J.Lo", dodao je izvor.

image

Ben Affleck i Jennifer Garner

Patriot Pics/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumičin dečko se sada veseli tomu što će napokon cijela saga između Lopez i Afflecka završiti, a on i Garner će se moći u potpunosti posvetiti svojoj vezi.

"John se raduje što će razvod Ben i J.Lo biti gotov te će se moći fokusirati na Jen. I Jen i John se nadaju tome. Samo će trebati malo vremena. Oboje žele biti na boljem mjestu, ali potrebno je malo truda", istaknuo je izvor. Par nije prekinuo, a njihovi prijatelji "osjećaju da će biti zajedno jako dugo".

Cijela situacija s Ben i J.Lo je, kako kažu insajderi, osnažila osjećaje koje Garner ima prema svom partneru.

image

Ben Affleck i Jennifer Garner

Frederic J. Brown/afp/profimedia

Već se mjesecima šuška o razvodu Jennifer i Bena, a ona je u utorak podnijela zahtjev, nekoliko sati prije nego što bi ona i njen bivši proslavili drugu godišnjicu braka. Prije nego što je podnijela zahtjev za razvod je Ben nekoliko puta viđen u društvu Garner, koja se, kako prenose strani mediji, brine za to da njegov razvod ne utječe na njegovu trijeznost.

Ranije je Daily Mail pisao kako se Garner osjećala kao pijun u braku bivših supružnika. "Jen se malo osjeća kao pijun u pokušaju J.Lo da spasi svoj brak. Ne vjeruje da je to bilo namjerno. Ali, kad je Jen shvatila da je brak njezinog bivšeg supruga nepopravljiv, njezina je jedina briga bila Benova dobrobit i trijeznost", rekao je izvor tada. Prijatelji Jennifer Garner navodno nisu shvaćali zašto se Lopez obratila Benovoj bivšoj supruzi za savjete i pomoć.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Stavili su ju u sredinu i njezini prijatelji smatraju, kako god da na to gledate, da bivša supruga muškarca nikada ne bi trebala igrati posrednika u razvodu s njegovom novom ženom. Pogotovo kad je ta žena njegova velika ljubav i s kojom su Jen uspoređivali tijekom njihovog braka od 13 godina", ispričali su ranije insajderi bliski glumici. Glumica je nedavno rekla da će se povući iz "cirkusa" oko Benovog braka te da će se prvenstveno fokusirati na njihovu djecu.

Lopez i Affleck bili su zaručeni 2002. godine, ali su prekinuli 2004. godine. Ona je onda bila u braku s Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance Maxa i Emme, a Ben se 2005. vjenčao s Garner, s kojom ima dvoje djece. Ben i Jen razveli su se 2018. godine, ali su ostali u jako dobrim odnosima.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Michael Tran/Afp

Tri godine nakon razvoda je Ben ponovno započeo vezu s Jennifer, a vjenčali su se godinu dana kasnije.

Međutim, njihova ljubavna priča nije predugo potrajala. Posljednjih nekoliko mjeseci kružile su glasine da se par razveo. Par se preko ljeta nije viđao, a ona je sama otišla na ljetovanje u Italiju. Affleck se također iselio iz njihovog zajedničkog doma i preselio se u kuću u blizini njegove bivše supruge.

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja je par potvrdio ista, a kako je napisala u zahtjevu, prekinuli su još u travnju.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Robyn Beck/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:18