‘TO SE SVE VIDI...‘

Demi Moore negira da je bila na zahvatima, ali razotkrio ju je estetski kirurg: Na operacije je potrošila vrtoglav iznos...

Glumica je priznala da je ugradila umjetne, prednje zube, ali nikada nije htjela reći je li se podvrgnula nekom drugom zahvatu

Demi Moore

 Loic Venance/Afp

Glumica Demi Moore već godinama slovi za jednu od najljepših holivudskih glumica, a obožavatelje svakodnevno oduševljava mladolikim izgledom u svojim 60-im godinama. Brojni se pitaju kako glumica uspijeva održavati svoj mladolik izgled, a neki smatraju da su za to zaslužni estetski zahvati. Demi je pak više puta negirala da se podvrgnula bilo kakvoj operaciji.

image

Demi Moore

Abaca Press/alamy/alamy/profimedia

Moore je prije tri godine potaknula nagađanja da se podvrgnula estetskom zahvatu na jednoj reviji. Njezini su obrazi tada izgledali punije i istaknutije nego inače, a brojni su rekli kako izgleda neprepoznatljivo. Iako je glumica to pokušala demantirati, promjena je bila očita.

Navodno se glumica podvrgnula zahvatu vrijednom 250.000 funti, kako prenosi Daily Mail. Ovo uključuje ugradnju grudi, operaciju nosa te nekoliko zahvata protiv starenja.

image

Demi Moore

Christophe Simon/Afp

Estetski kirurg Mark Solomos je za magazin Hello! rekao da se na njezinom licu i tijelu da primijetiti da je sa estetskim operacijama krenula još u mladosti. Prema njemu je glumica podizala usne, išla na lasersku operaciju, rinoplastiku te botoks. Rekao je i da je moguće da je glumica podizala lice i vrat te da je isto napravila s kapcima.

image

Demi Moore

Valerie Macon/Afp

"To se sve vidi na području nosa. Bore su minimalne, što nije uobičajeno za one koji ne koriste neki oblik pomlađivanja", tvrdi on.

Glumica je ranije priznala da ima umjetne prednje zube. U emisiji "The Tonight Show s Jimmyjem Fallonom" je rekla kako su joj ispala dva prednja zuba, a razlog je bio, kako je rekla, stres.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 19:48