ZBOG KARIJERE

Demi Moore otkrila rigorozni režim mršavljenja nakon poroda: ‘Bili su neugodni i ponižavali me, ali napravila sam to...‘

Demi Moore postala je jedna od najplaćenijih glumica u Hollywoodu...

Demi Moore

 Etienne Laurent/Afp

Glumica Demi Moore otkrila je kako je vratila formu nakon drugog poroda, kada je dobila kćer Scout Willis. "Izložila sam se velikom pritisku. Imala sam iskustva gdje su mi rekli da smršavim. Iako su možda bili neugodni i ponižavajući, napravila sam to zbog toga", prenosi Daily Mail da je kazala Moore pa otkrila svoj rigorozni režim.

"Mislim da je Scout imala pet ili šest mjeseci kada smo snimali ‘Indecent Proposal‘. Dakle, hranila sam je tijekom noći, ustajala po mraku s trenirkom i svjetiljkama, vozila bicikl sve do Paramounta, bilo gdje, čak i na lokaciji gdje smo snimali, zatim snimala cijeli dan, što je obično 12 sati, i onda sve to ponovila. Čak i sama ideja o tome što sam učinila svome tijelu je luda", rekla je glumica.

image

Demi Moore

Etienne Laurent/Afp
image

Scout LaRue Willis, Tallulah Willis, Demi Moore i Rumer Willis

Etienne Laurent/Afp

Tada je Moore još živjela s glumcem i suprugom Bruceom Willisom s kojim je u braku dobila tri kćeri - Rumer, Scout i Tallulah. Inače, Moore je postala najplaćenija glumica u Hollywoodu s filmom u kojem je 1996. glumila striptizetu i to s plaćom od 12,5 milijuna dolara. Otkrila je da je tražila takvu plaću jer se zalagala za jednakost plaća muškaraca i žena, a ne kako bi se natjecala s tadašnjim suprugom.

"Nisam se uspoređivala s njim. Da, vidjela sam koliko je plaćen, ali više je bilo: "Zašto ne i ja? Ako radim istu količinu posla, zašto ne bih i ja bila?", objasnila je Moore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 22:33