OGRANIČEN KONTAKT

Diddy je zabrinut za svoje sedmero djece: ‘Četvero nema niti jednog roditelja dok je on u zatvoru. Svi su u šoku‘

Reper je dobio tri sina i četiri kćeri s četiri partnerice, neke od njih su preminule pa djeca sada nemaju nijednog roditelja

Sean ”Diddy” Combs

 Angela Weiss/Afp

Reper Sean Diddy Combs trenutno je u zatvoru, nakon što mu je i drugi put odbijena jamčevina, pa sada ima ograničen kontakt sa svoje sedmero djece. Otac sinova Quincyja (33), Justina (30) i Christiana (26) te kćeri Chance (18), Jessie i D‘Lila (17) te Love (1) izrazio je zabrinutost oko svoje djece, prenosi People.

"Jako je zabrinut za svoju djecu i njihovu dobrobit. Ima troje malodobne djece, od kojih dvoje sada nema živog roditelja dok je on u zatvoru. Četvero od njegovih sedmero djece nema niti jednog roditelja dok je on u zatvoru", kazao je izvor.

Kao što znamo, Christiana, Jessie i D‘Lilu je reper dobio s modelom i glumicom Kim Porter, Quincy je bio Porterin sin kojeg je Diddy kasnije posvojio. Justina je Combs dobio sa stilisticom Misom Hylton, a Chance sa Sarah Chapman, dok je najmlađu Love dobio s Danom Tran.

image

Christian Combs

Timothy A. Clary/Afp
image

Christian Combs

Timothy A. Clary/Afp

"Srceparajuće je vidjeti djecu u stanju u kakvom jesu. To je njihov otac. Njima on nije Diddy - on je tata. On je uvijek bio pun ljubavi, odan otac", dodao je izvor. Kada je reper došao pred sud, 17. rujna, u sudnici je također bio njegov sin Christian koji je čitao kopiju optužnice protiv svog oca.

Kada je sudac proglasio da će Diddy biti zadržan bez jamčevine do suđenja, reper se okrenuo prema Christianu te stavio ruku na srce. Ročište za Combsa zakazano je za 9. listopada u 14 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 16:27