NAJDRAŽA ZAPOSLENICA

Diddy ostaje u pritvoru, ali glavna manipulatorica i njegova desna ruka je Kristina: ‘Ako mu netko čuva tajne, to je ona‘

Slavnog repera tereti se za trgovinu ljudima, reketarenje i kriminalna djela vezana uz prostituciju

Sean ”Diddy” Combs i Kristina Khorram

 Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/

Reper Sean "Diddy" Combs ovih je dana uhićen, a tereti ga se za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, reketarenje te kaznena djela vezana uz prostituciju. Reperu su u njegovom domu pronašli brojne materijalne stvari koje bi mogle poslužiti kao dokaz, a navodno postoji i jedna osoba koja zna apsolutno sve.

image

Sean "Diddy" Combs

Robyn Beck/Afp

Riječ je o šefici osoblja u Combs Enterpriseu, Kristini Khorram, koju je on nazvao svojom "desnom rukom". Izvor upućen u federalnu istragu sada je rekao da je ona "glavni manipulator" te da ako netko čuva tajne i zna sve što se događalo u domovima repera, da je to upravo Khorram, prenosi New York Post.

Nadređeni na visokim pozicijama su također navedeni u tri točke optužnice protiv Combsa. Reper se izjasnio nevinim, ali mu je odbijena jamčevina od 50 milijuna dolara te mora ostati u pritvoru. Kristina nije bila uhićena niti osuđena za bilo koje kriminalno djelo.

image

Sean "Diddy" Combs i Kristina Khorram

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/

U optužnici piše kako je Diddy koristio "određene zaposlenike", uključujući i visokopozicionirane nadređene, kako bi nastavili, omogućili i zataškali njegovo nasilje i trgovinu ljudima. Međutim, isti zaposlenici nisu imenovani u dokumentima. Oni su reperu omogućavali seksualne radnje, koje su u dokumentu nazvane "Freak Offs", a koje su uključivale seksualne radnike i "opskrbljivanje hotelskih soba raznim zalihama, uključujući kontrolirane supstance, baby ulje, lubrikante, dodatnu posteljinu i rasvjetu". Iste zalihe, točnije razne narkotike i više od 1000 bočica baby ulja i lubrikanta, policajci su zaplijenili iz njegovih vila ranije ove godine.

Brojni sumnjaju da je među tim zaposlenicima Khorram, koju je 2021. godine P. Diddy nahvalio putem objave na Facebooku. "Ona je bila moja desna ruka posljednjih osam godina i dosljedno je dokazala da izvršava stvari. Ne znam kako bih funkcionirao bez nje", napisao je tada.

image

Sean "Diddy" Combs

Maria Alejandra Cardona/Afp

"Federalci su dobili dokaze iz jako puno izvora, snimki, poruka - imena, poruka od Kristine Khorram", rekao je izvor.

U tužbi koju je protiv Diddyja podnio Lil Rod u veljači je producent, pravog imena Rodney Jones, je Kristinu i Seana usporedio s Ghislaine Maxwell i Jeffreyem Epsteinom, zloglasnim seksualnim prijestupnikom i njegovom desnom rukom koja se trenutno nalazi u zatvoru, a koju su optužili da mu je "naručivala seksualne radnice i prostitutke".

image

Sean "Diddy" Combs

Mark Ralston/afp/profimedia/Mark Ralston/afp/profimedia

Rod je naveo i da je Khorram naređivala Combsovim zaposlenicima, uključujući batlera, kuhara i sobarice, da nose torbice s kokainom, GHB-om, ecstasyjem, bombonima s marihuanom i ‘ružičasti kokain‘, a sve kako bi Combs mogao konzumirati jednu od tih droga u bilo kojem trenutku. Producent je tvrdio i da je ona "svjesno i namjerno sudjelovala, počinila, asistirala, podržala i omogućila trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije".

image

Sean "Diddy" Combs

Angela Weiss/Afp

Osim toga je rekao i da je ona bila ključna u organiziranju i izvršavanju reketarenja unutar tvrtke koju Diddy vodi. U svojoj je tužbi spomenuo i drugog zaposlenika, Stevie J-ja, koji je tražio seksualne radnice koje su sudjelovale u "Freak Offs".

Kristina je za Seana počela raditi 2013. godine, a 2020. je došla na poziciju šefice osoblja. "Kristina bi mogla surađivati. Ako je pametna onda hoće", dodao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:18