GLAZBENI MOGUL

Diddy se priprema za suđenje, više nije pod nadzorom zbog opasnosti od samoubojstva: ‘Fokusiran je i jako snažan‘

Reper se suočava s teškim optužbama, a trenutno se nalazi u pritvoru u New Yorku

Sean ‘Diddy‘ Combs

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Reper Sean Combs, javnosti poznatiji kao P. Diddy, ranije i kao Puff Daddy, nedavno je uhićen zbog reketarenja, trgovine ljudima i drugih kriminalnih djela te se nalazi u pritvoru u Brooklynu u New Yorku. Kratko nakon što su ga uhitili su ga stavili pod nadzor zbog mogućnosti samoubojstva, a sad navodno više nije pod nadzorom, prenosi People.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Timmie/Goff Photos/Profimedia

Reper je posljednjih dana primio posjete svojih bližnjih, a odvjetnik iz njegovog tima je rekao kako je reper "fokusiran i jako snažan" te da se "koncentrira na svoju obranu i priprema se za suđenje". Suđenje reperu bi se trebalo održati sljedeći mjesec.

Izvori su ranije za People rekli da su repera stavili pod nadzor zbog mogućnosti samoubojstva jer, nakon njegovog uhićenja, nije bilo jasno u kakvom je Diddy bio mentalnom stanju i je li bio šokiran.

image

P. Diddy na tulumu u Las Vegasu 2014. godine

Mpnc/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon mnogobrojnih optužbi za seksualno zlostavljanje, silovanje i drugo, repera je i u petak optužila jedna žena koja tvrdi da ju je nekoliko puta silovao i drogirao. Navodno je nakon toga ostala trudna. Osim repera, tužila je i njegove tvrtke, nekoliko suradnika te od njih traži odštetu za fizičke ozljede, emocionalni stres, ponižavanje, anksioznost i drugo.

Nepoznata žena je u tužbi navela da ju je Combs seksualno zlostavljao dok je bila drogirana te tvrdi da su je on i njegovi suradnici snimali bez dopuštenja. Kaže kako je repera upoznala 2020. godine, a da su se napadi nastavili sve do srpnja ove godine. Navela je kako ju je reper prisiljavao da dođe u njegove domove u New Yorku, Los Angelesu, Miamiju i drugim gradovima.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Tijekom svakog posjeta ju je Combs tjerao da izvede show za njega te bi joj davao alkohol i droge sve dok se ne bi onesvijestila - probudila bi se puna modrica i ozljeda, ali bez sjećanja na to kako je iste zadobila", pisalo je. Nepoznata žena je rekla i kako ju je 2022. godine reper prisilio na konzumiranje droge za koju vjeruje da je bio ketamin te da se onesvijestila. Kasnije je saznala da je trudna, a Combsovi suradnici su joj zapovjedili da pobaci. Kasnije je imala spontani pobačaj.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

Potom ju je Diddy, u srpnju ove godine, prisilio da dođe u njegov dom u Miamiju gdje ju je drogirao te se ona sljedeće jutro probudila bez sjećanja na noć prije. U tužbi tvrdi i da su ju reper i suradnici pratili te slušali sve njene razgovore. Nekoliko dana prije je Diddyja tužila još jedna žena koja je rekla da su ju glazbenik i njegov šef osiguranja silovali 2001. godine i sve snimali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2024 15:54