DETALJI IZ TUŽBE

Diddyjevi zaposlenici uvijek su morali imati ‘ružičasti kokain‘ kod sebe, drogu koja je uzimao i Liam Payne

Rodney Jones je u svojoj tužbi spomenuo kako je reperovo osoblje kod sebe cijelo vrijeme moralo imati razne supstance

Sean Diddy Combs

 Dc/Backgrid Uk/Profimedia

Reper Sean Diddy Combs navodno je prisiljavao svoje zaposlenike da sa sobom cijelo vrijeme nose "ružičasti kokain", drogu koja je pronađena u tijelu glazbenika Liama Paynea, koji je preminuo 16. listopada nakon pada s trećeg kata hotela.

Zaposlenici su drogu nosili u malim torbicama oko struka, kako se navodi u tužbi podignutoj protiv repera još u veljači. "Ružičasti kokain" je inače mješavina raznih droga, najčešće metamfetamina, ketamina i MDMA, uz neke legalne stimulante kao što je kofein.

image

Sean Diddy Combs

Xavier Collin/Image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia

"Ružičasti kokain" se spominje u tužbi koju je protiv repera podigao producent Rodney "Lil Rod" Jones. U istoj navodi da je Diddyjeva bivša šefica osoblja, Kristina Khorram, zapovijedila svim zaposlenicima da hodaju naokolo s tom supstancom, ali i s kokainom, ecstasyjem, marihuanom i GHB-om.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Kristina Khorram

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/

"Bilo je važno za optuženicu Khorram da droga koju odabere gospodin Combs bude spremna čim je on zatraži", istaknuo je on u optužnici. Rekao je i kako je svjedočio tome da je Khorram distribuirala droge reperu i njegovim slavnim gostima na jahti te u njegovim domovima u Los Angelesu, New Yorku i Miamiju. Kristina je navodno zahtijevala i od svojih asistenata da cijelo vrijeme moraju biti nadrogirani.

image

Sean Diddy Combs

Angela Weiss/Afp

Lil Rod je ispričao i kako je njemu jednom prilikom Combs ponudio kokain, ali je on to odbio. Kratko nakon ga je, navodno, seksualno zlostavljala rođakinja Diddyjeve tadašnje djevojke Yung Miami. Jones je također optužio Yung Miami za prevoženje i distribuciju "ružičastog kokaina" svom dečku, a rekao je i kako je ona bila jedna od njegovih seksualnih radnica.

Diddy je negirao sve njegove optužbe i traži da se tužba poništi. Inače, reper se nalazi u pritvoru te ga se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima i kriminalna djela vezana uz prostituciju. U pritvoru ga jednom tjedno testiraju na drogu.

image

Sean Diddy Combs

Nydn/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kako smo ranije pisali, djelomičnom autopsijom je utvrđeno da je Liam Payne, u trenutku smrti, imao tragove "ružičastog kokaina", kao i kokaina, cracka i benzodiazepina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2024 12:57