SVIMA SE SVIĐA

Diskvalificirani Nizozemac i Käärijä zajedno snimili pjesmu, fanovi oduševljeni: ‘Pravi pobjednici Eurosonga‘

Joost je diskvalificiran s natjecanja prije finala zbog incidenta u kojem je navodno verbalno prijetio zaposlenici produkcije

Joost Klein i Käärijä

 Instagram

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, ove je godine diskvalificiran na dan finala natjecanja. Upravo zbog tog je postao izrazito popularan među obožavateljima Eurosonga, koji su njegovu eurovizijsku pjesmu "Europapa" poslušali 45 milijuna puta. Sad je Joost objavio novu pjesmu u suradnji s Käärijom, koji je 2023. godine predstavljao Finsku na Eurosongu.

Pjesma se zove "TRAFIK!", a u dva dana je prikupila više od 600.000 pregleda. Pjesmu su izveli na engleskom, finskom i nizozemskom jeziku.

"TRAFIK!" je oduševila njihove obožavatelje. "Pravi pobjednici Eurosonga", "Zamislite da Käärijä i Joost zajedno sudjeluju na Eurosongu 2025. Obojica imaju nekog nedovršenog posla", "Ovi dečki ne trebaju Eurosong da bi ispisali povijest, to je sigurno", "Joost i Käärijä su duo iz snova", pisali su u komentarima.

Joost i Käärijä su se upoznali prije ovogodišnjeg Eurosonga, a već neko vrijeme često zajedno objavljuju videe. Nekoliko su puta zajedno i nastupali.

Nizozemac je nedavno pokrenuo glasine da bi ponovno mogao nastupati na Eurosongu. Do nedavno mu je u opisu pisalo "Eurosong 2024.", a trenutno mu piše "Eurosong 2025." Podsjetimo, Kleina su ove godine diskvalificirali zbog incidenta u kojem je navodno verbalno prijetio zaposlenici produkcije. Zbog svega je pokrenuta i istraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 20:32