POGLED IZNUTRA

Djevojka nogometne ikone u novom nastavku hit serije otkrila detalje preseljenja u Saudijsku Arabiju

“Kada mi je Cris rekao da će igrati za Al-Nassr, osjetila sam veliko olakšanje jer sam bila spremna napustiti Manchester…“

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez 

 Fabio Ferrari/lapresse/shutterstock/Fabio Ferrari/lapresse/shutterstock

Jedna od najpoznatijih djevojaka nogometaša, Georgina Rodriguez (30), ponovno se vraća na male ekrane u trećem nastavku njezine hit Netflixove serije “I Am Georgina”. Jedna od glavnih tema ovog novog nastavka je i preseljenje u Saudijsku Arabiju piše Daily Mail.

Glamurozna manekenka i influencerica pod svijetla reflektora vratila se uzburkavši prašinu izjavom kako joj je laknulo kada je morala napustiti Manchester. Naime otkako ga je upoznala, Georgina je pratila peterostrukog osvajača Zlatne lopte Ronalda od Madrida preko Torina do Manchestera i sada Al Nassra.

Obitelj se preselila početkom 2023. nakon što je nogometna zvijezda (39) potpisala rekordni višemilijunski ugovor s timom i napustila Manchester United.

“Kada mi je Cris rekao da će igrati za Al-Nassr, osjetila sam veliko olakšanje jer sam bila spremna napustiti Manchester. Bili smo jako motivirani i znala sam da nas čeka nešto veliko. Bila sam jako sretna kad smo došli u Saudijsku Arabiju“, rekla je Georgina iskreno.

Nastavlja te priča o tome da se sve odvilo jako brzo, kada su stigli nisu imali ni svoju kuću već su mjesec dana morali provesti živeći u hotelu.

„U početku sam doživjela neke uspone i padove jer do sada nikada nismo tako dugo živjeli u hotelu. Bilo je dana kada nisam željela da me itko vidi, ali sve u svemu bila sam jako uzbuđena“, nadodala je.

U jednom dijelu epizode osvrće se i na navijače Real Madrida te ih hvali što su njezinom suprugu uvijek bili podrška.

„Navijači su uvijek skandirali Cristianovo ime. Na tome i na ljubavi koju mu pružaju je jako zahvalan. Znamo da će se to skandiranje i podrška nastaviti kamo god mi išli“, rekla je Georgina.

image

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Potpuno nova serija od šest epizoda Georgininog Netflix showa vratila se 18. rujna, nakon dvije uspješne prethodne sezone. Obožavatelji su oduševljeni što će dobiti ekskluzivan uvid u prijelaz moćnog para na život u Saudijskoj Arabiji.

Georgina i Ronaldo u vezi su od 2016. godine i zajedno imaju dvoje djece dok slavni nogometaš imaš još troje od ranije. Njihova je ljubavna priča započela u Guccijevoj trgovini gdje je ona radila kao pomoćnica u maloprodaji, a 2020. je priznala kako se već pri tom prvom slučajnom susretu zaljubila na prvi pogled. Za Talijanski Elle je u jednom intervju otkrila kako je taj osjećaj odmah bio obostran.

„Prvi susret s Ronaldom bio je u Gucciju gdje sam radila kao pomoćnica u prodaji. Danima kasnije ponovno smo se vidjeli na eventu drugog brenda. Tada smo mogli razgovarati u opuštenoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled za oboje“, ispričala je za magazin.

Intervju je izašao nakon što se par pojavio zajedno u epizodi na Ronaldovom novom YouTube kanalu UR. Tada su igrali jednu igru tijekom koje je na vidjelo isplivalo kako se njihova mišljenja oko toga gdje bi trebali živjeti razlikuju.

image

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kada su ju pitali da pogodi gdje bi njezin partner volio živjeti za deset godina, manekenka i influencerica rekla je da bi on bio zainteresiran da svoje vrijeme podijeli između Saudijske Arabije i Portugala. Nasuprot tome, Ronaldo je naglasio da se Georgina želi vratiti u Madrid, grad u kojem su se upoznali dok je on bio u Real Madridu. Par je otkrio kako su oba odgovora točna, ali nije otkrio gdje će na kraju biti.

Ljeto su proveli na svojoj jahti u Francuskoj, a počelo se šuškati i o budućem vjenčanju no te glasine par još nije komentirao. Unatoč tome što mnogi potiču nogometaša da svoju karijeru produlji za nekoliko godina čini se kako do toga ipak neće doći. Tijekom Eura 2024. potvrdio je da će to biti njegovo posljednje Europsko prvenstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 18:03