ŠEST LJEPOTICA

Dobri geni, još bolje obline, astronomska zarada: Ovo su kćeri koje će biti još uspješnije od slavnih majki

‘Zahvaljujući svojim vještinama modeliranja, glume i društvenih medija, ove djevojke imaju sve...‘, rekao je stručnjak za brendove

Kaia Gerber, kći Cindy Crawford

 /Profimedia

One su preslike svojih majki supermodela, ali uspješnije verzije njih, spremne su zadržati visoki status u svijetu modelinga i zaraditi milijune. "Zahvaljujući svojim vještinama modeliranja, glume i društvenih medija, ove djevojke imaju sve. Nevjerojatno su pametne, koriste društvene medije, televizijske angažmane i izlaze sa zgodnim slavnim osobama kako bi učvrstile svoj status...", kazao je za The Sun stručnjak za brendove i kulturu, Nick Ede.

To su Kaia Gerber, Lila Moss, Leni Klum, Clementine Vaughn, Grace Burns i Lily-Rose Depp, sve od reda modeli za čiji se uspjeh "krivi" njihove majke i nepotizam. "Snapchat, Instagram, TikTok i streaming platforme poput Netflixa platit će milijune da budu dio njihovog digitalnog brenda. Slava i bogatstvo danas dolaze brže i, ako ove dame igraju igru ​​ispravno, bit će u njoj dugo vremena", dodaje Ede.

Kaia Gerber

Ova 22-godišnjakinja vrijedit će 190 milijuna funti, po procjenama stručnjaka, a za to lice vrijedno milijune dolara zaslužna je njezina majka Cindy Crawford, za koju se procjenjuje da vrijedi 170 milijuna funti. Kaia je svoj prvi posao dobila kao desetogodišnjakinja i to za Versace.

Popularna manekenka imala je i nekoliko suradnji s Jimmy Choo i Zarom, ali i nekoliko glumačkih angažmana. Istaknula se svojim angažmanom u seriji "Palm Royale", filmu "Babylon", a uskoro bi trebao izaći i "Shell" u kojem se također pojavljuje. Osim toga, Kaia izlazi s jednim od najzgodnijih glumaca Hollywooda, Austinom Butlerom, koji je ostao zapamćen po ulozi Elvisa Presleyja.

image

Kaia Gerber i Cindy Crawford

Thierry Le Fouille/sipa Press/profimedia/Thierry Le Fouille/sipa Press/profimedia
image

Austin Butler i Kaia Gerber

Dw/goff Photos/profimedia/Dw/goff Photos/profimedia

Lila Moss

Lila (21), koja je svoju karijeru započela s 14 godina, ima zavidan životopis i procjenjuje se da bi njezina vrijednost mogla biti 76 milijuna funti, dok je vrijednost njezine majke Kate Moss 53 milijuna funti. Ovaj majka-kći duo skupa se rado pojavljuje na raznim događajima, a stručnjaci predviđaju da se tako mogu još više obogatiti. Do sada je Lila surađivala s Marcom Jacobsom i Miu Miu, a svoje je priznanje dobila i objavljivanjem u Vogueu kao jedna od 40 "ikona".

image

Lila Moss i Kate Moss

Domine Jerome/abaca/abaca Press/profimedia/Domine Jerome/abaca/abaca Press/profimedia

Leni Klum

Pozirajući s majkom Heidi Klum, 20-godišnjakinja je zasjala u donjem rublju brenda Intimissimi, a imala je i nekoliko puta priliku prošetati pistom na modnoj reviji. Leni mnogi nazivaju trendsetericom, a osim uspješne modeling karijere, predviđaju joj i glumačke angažmane. Procjenjuje se da će njezina vrijednost biti 124 milijuna funti, što je tri milijuna više od vrijednosti njezine majke.

image

Leni Klum i Heidi Klum

Manuele Mangiarotti/ipa/sipa Press/profimedia/Manuele Mangiarotti/ipa/sipa Press/profimedia

Clementine Vaughn

Veliki brendovi, tvrde stručnjaci, žele surađivati s ovom 19-godišnjakinjom koja, osim što se bavi modelingom, talentirana je umjetnica i fotografkinja. Iako njezina popularnost na društvenim mrežama još uvijek raste, njezinoj reputaciji pomaže to što ima dva slavna roditelja, majku Claudiju Schiffer i oca, filmskog producenta, Matthewa Vaughna. Claudijina vrijednost iznosi 53 milijuna funti, a pretpostavlja se da će Clementine vrijediti 47 milijuna funti.

image

Claudia Schiffer 2009.

Giuseppe Cacace/afp/profimedia/Giuseppe Cacace/afp/profimedia

Grace Burns

Christy Turlington, Graceina majka, jedna je od "originalnih supermodela" koji su se istaknuli kasnih 80-ih. Od tada pa sve do danas, Christy je ostala poznata i slavna, a u braku s filmskim redateljem Edom Burnsom dobila je mladu nadu modelinga, Grace (20). Iako joj je majka branila da krene u svijet modelinga dok ne napuni 18 godina, u nadi da će je ta želja pustiti, Grace je strpljivo čekala svoje punoljetstvo kako bi mogla krenuti u svijet mode. Nedavno su majka i kći imale suradnju s modnim brendom Keds, a Grace je radila i za Carolinu Herreru.

Osim modelinga, Grace voli i poeziju, a može se pohvaliti i da je već objavila svoju zbirku pjesama. Mnogi misle da bi se mogla ostvariti i kao autorica pa se njezina vrijednost procjenjuje na 38 milijuna funti, što je 8 milijuna više od Christy.

image

Grace Burns i Christy Turlington

Photo Image Press/zuma Press/profimedia/Photo Image Press/zuma Press/profimedia

Lily-Rose Depp

Iako je Lily-Rose (25) poznatija kao glumica, koja je u svijet Hollywooda ušla po uzoru na svog oca Johnnyja Deppa, veliko je ime i u modelingu, kao i njezina majka Vanessa Paradis. Naime, Lily-Rose je već sa 16 godina bila lice Chanela, brenda s kojim i danas surađuje. Fantastičan izgled, talent i slavni roditelji samo su neki od faktora koji predviđaju ovoj zvijezdi zaradu od 114 milijuna funti, dok je njezina majka vrijedi 76 milijuna funti.

image

Vanessa Paradis i Lily Rose Depp

Olivier Borde/bestimage/profimedia/Olivier Borde/bestimage/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 11:02