‘EVO GA, NOVAK!‘

Đoković uhvaćen sa ‘sibirskom tigricom‘ u Crnoj Gori: O njihovom odnosu dugo se priča

Oduševljeni prolaznici nisu mogli sakriti iznenađenje na svojim licima kada su ih vidjeli

Novak Đoković u pratnji Marije Šarapove

 Instagram/screenshot/

Novak Đoković obavlja posljednje pripreme prije puta u Pariz na Olimpijske igre, a pored treninga, svoje slobodno vrijeme koristi za šetnju i uživanje. Đoković je uhvaćen u Crnoj Gori i to u društvu jedne od najpoželjnijih žena u povijesti sporta - Marije Šarapove.

Novak i Marija šetali su Kotorom, a oduševljeni prolaznici nisu mogli sakriti iznenađenje na svojim licima kada su ih vidjeli.

- Evo ga, Novak! Vidi s kim je! Sa Šarapovom! - samo su neki od komentara koji su se mogli čuti, prenosi srpski Kurir.

Podsjetimo, kao jedni od najpopularnijih i najuspješnijih tenisača na svijetu, Šarapova i Novak su razvili sjajan odnos, a svojevremeno su zajedno snimali i reklame. Šarapovu je Đoković fascinirao.

- Sad ga poznajem jako dobro i nevjerojatno je vidjeti koliko je strastven. Fascinantno je kako je dugovječan, u kojim godinama osvaja turnire. Nevjerojatno je kako se ophodi prema svojem tijelu i kako se priprema - rekla je lijepa Ruskinja i otkrila kako su se upoznali 2008. godine.

Marija i Novak su se susreli u Indian Wellsu, a nakon što je izgubila okladu, završili su na večeri, pisale su ranije Sportske novosti.

image

Marija i Novak, 2008. godine

Stephen Lock/zuma Press/profimedia/Stephen Lock/zuma Press/profimedia

- Smiješna mi je ta priča s Novakom. Ne sjećam se što je bila oklada, ali je rekao da, ako je dobije, moramo na večeru. Pristala sam jer sam mislila da svakako nema ništa od večere, ali on je pobijedio i rekao: ‘Idemo na večeru!‘. Na večeri me pitao i da se slikamo. To mi je bilo baš smiješno - otkrila je Šarapova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 07:12