IZNENADIO SVE

Dr. Dre se želi natjecati na Olimpijskim igrama 2028.: ‘Mrtav sam ozbiljan. Bilo bi zanimljivo osvojiti zlatnu medalju‘

Brojni nisu znali da se reper bavi sportom, sve dok nije izrazio želju da se natječe na sljedećim OI

Dr. Dre

 Frederic J. Brown/Afp

Producent i reper Dr. Dre u nedjelju je nastupao na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu, uz Snoop Dogga, a sad je otkrio da će se i sam okušati na OI 2028. u Los Angelesu. U intervjuu za Entertainment Tonight je voditeljici Nischelle Turner rekao kako ima plan natjecati se u streličarstvu, prenosi TMZ. "Mrtav sam ozbiljan", rekao je.

Ispričao je kako je u srednjoj školi bio dio školskog streličarskog tima te da se sportom bavio desetljećima. Na neko je vrijeme izgubio zanimanje za sport, ali mu se vratio nakon što mu je sin poklonio streličarski set. "Postavio sam ga u svom dvorištu i čuo sam da je kvalifikacija za Olimpijske igre 23 metra. Vježbam na 27", rekao je reper. Dodao je i da misli kako bi bilo "zanimljivo osvojiti zlatnu medalju", pogotovo jer su OI u Kaliforniji, u kojoj je reper rođen. "Imam osjećaj da mogu napraviti sve", rekao je.

Dr. Dre je pričao i o snimanju nastupa sa Snoop Doggom na zatvaranju Olimpijskih igara u Parizu. "Čarobno je. Čak se i ne osjećam ugodno nastupati bez Snoopa", rekao je i istaknuo da je nešto "stvarno zanimljivo u sinergiji sa Snoopom". Otkrio je i da s reperom radi na novom albumu.

"Ja i Snoop ponovno radimo zajedno, a prošlo je 30 godina, vjerovali ili ne. Producirao sam samo jedan album sa Snoopom, a to je bio ‘Doggystyle‘. Osjećam da je ovo nešto od najbolje glazbe koju sam radio u karijeri", ispričao je.

Dr. Dre je tijekom intervjua komentirao breakdancing na Olimpijskim igrama koji su brojni kritizirali. "Nije mi se svidjelo to. Ima toliko dobrih breakdancera i nije mi jasno zašto su odabrali tu specifičnu osobu da to radi. Bilo je smiješno, nasmijao sam se, ali što je to bilo?", rekao je reper, a čini se da je to bilo usmjereno na Rachael Gunn, poznatu kao Raygun, koja je postala viralna nakon što nije osvojila niti jedan bod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 22:45