KULTNA SCENA

Društvenim mrežama kruži stara snimka Madonne i pokojnog brata: ‘Ne smiješ se samozadovoljavati na sceni, uhitit će te‘

Iako je odnos Madonne i Christophera Cicconea počeo pucati još krajem 1990-ih, brat i sestra pomirili su se 2012. godine

Christopher Ciccone i Madonna

 Bertrand Rindoff Petroff/bestimage/profimedia/Bertrand Rindoff Petroff/bestimage/profimedia

Prošlo je pet dana otkako je Madonna odala počast svom preminulom bratu, Christopheru Cicconeu koji je bio njezin prateći plesač, osobni dizajner i umjetnički direktor pa još uvijek na društvenim mrežama njezini obožavatelji dijele stare snimke brata i sestre.

Među raznim snimkama, tu je i ona u kojoj Christopher, koji je preminuo od karcinoma, govori sestri da je došla policija i da će je uhititi ako bude masturbirala na sceni, prenosi Daily Mail. "Policija je ovdje. Večeras ne možeš izvesti scenu samozadovoljavanja jer ćeš biti uhićena", govori Madonni brat.

"Stvarno? Dobro, da vidimo što će se dogoditi", odgovori pjevačica s osmijehom, na što je brat istim tonom nastavlja uvjeravati da će je nakon nastupa, ako to napravi, stvarno uhititi. Zatim Madonna upita Christophera što se uopće smatra samozadovoljavanjem, a on joj objašnjava.

Spomenuta snimka, koja kruži društvenim mrežama, zapravo je isječak iz dokumentarca "Truth or Dare". Kao što znamo, odnos brata i sestre dobro je poznat javnost s obzirom na to da su se 2000. godine čak javno posvađali. Vrhunac je bio kada je Christopher 2008. godine izdao knjigu "Life With My Sister Madonna".

Iako je odnos Madonne i Christophera počeo pucati još krajem 1990-ih, brat i sestra pomirili su se 2012. godine. "U kontaktu smo. Ponovo smo brat i sestra. Ne radim za nju i bolje je ovako. Ne mogu biti ponosniji na nju. Ima li ona glas Barbre Streisand? Ne. Može li plesati kao Martha Graham? Vjerojatno ne. Ali kombinacija njezinih sposobnosti učinila ju je velikom i ostavila golemu ostavštinu za nju, a onda i za mene", rekao je jednom prilikom tada Christopher.

Kada je Madonna otkrila da joj je brat preminuo, posvetila mu je emotivnu poruku na Instagramu u kojoj se također osvrnula na period svađe s bratom. "Posljednjih nekoliko godina nije bilo lako. Neko vrijeme nismo razgovarali, ali kad se moj brat razbolio našli smo put natrag jedno drugome. Dala sam sve od sebe da ga što duže održim na životu. Toliko ga je boljelo pred kraj. Još jednom smo se držali za ruke. Zatvorili smo oči i plesali. Zajedno. Drago mi je da se više ne pati. Nikada neće biti nikoga poput njega. Znam da negdje pleše", napisala je pjevačica.

image

Christopher Ciccone

Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Podsjetimo, Christopher je preminuo 4. listopada nakon borbe s rakom, a uz njega su bili suprug Ray Thacker i njihovi najmiliji. Osim Madonne, imao je i braću Martina i Marija, te sestre Melanie, Paulu i Jennifer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. listopad 2024 13:30