SAD JE SLUŽBENO

Dua Lipa dala do znanja svojim fanovima da je zauzeta: Ove fotografije sa slavnim glumcem govore sve...

Iako su pjevačica i glumac prvi put glasine o svojoj romansi potaknuli u siječnju, ovo je prvi put da su oboje priznali vezu na društvenim mrežama...

Dua Lipa i Callum Turner

 Z.j/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Z.j/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Popularna pjevačica Dua Lipa (28) službeno je otkrila svojim obožavateljima na Instagramu da ima dečka, glumca Calluma Turnera (34), s kojim je ranije ovoga vikenda viđena na Glastonburyju. Dijeleći niz fotografija pjevačica je, između ostalog, podijelila i dvije s glumcem. Na jednoj nasmiješeni par uživa u piću na travi, a na drugoj je glumac slatko ljubi u glavu dok šetaju.

Iako su pjevačica i glumac prvi put glasine o svojoj romansi potaknuli na premijeri serije "Masters Of The Air" u siječnju, kada su se zabavljali na after partyju, ovo je prvi put da su oboje priznali vezu na društvenim mrežama. Nakon upita o njihovom odnosu, glumac je tada samo stidljivo šutio, nije demantirao i time je još više dao povoda da se povjeruje u glasine koje su se na kraju ispostavile kao istinite.

Nakon što je Dua Lipa brojne oduševila spektaklom koji je priredila na Glastonbury festivalu, u backstageu je proslavila svoj uspjeh i mamin rođendan, a onda je nakon toga nastavila partijati do ranih jutarnjih sati s dečkom u gay klubu "NYC Download", prenosi Daily Mail.

"Dua i Callum nisu se mogli prestati smijati te su se grlili i ljubili cijelo vrijeme dok su bili tamo. Govorio joj je koliko je ponosan na nju, a ona je izgledala oduševljeno", kazao je izvor. Inače, glumačka je zvijezda poznata po ulogama u "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" i "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore", "Emma", "Divine", "The Last Letter from Your Lover", "Glue", "Masters Of The Air" i drugim.

Podsjetimo, Dua Lipa oduševila je brojne svojim nastupom na Glastonbury festivalu. Energija, pjevanje, plesanje, kostimi - sve je bilo na visokom nivou. "Training Season", "Be The One", "Levitating", "Hallucinate", "One Kiss", "Physical", "New Rules", "Don‘t Start Now" i "Houdini" hitovi su koji su se pjevali iz svega glasa.

"Priželjkivala sam, sanjala ovaj trenutak, naporno sam radila u nadi da ću možda jednog dana to uspjeti i ne mogu vjerovati da sam ovdje... Mala ja bi sada bila izvan sebe", rekla je Dua Lipa. Gost iznenađenja je bio Kevin Parker iz Tame Impala, a uz vatromet su bili i konfeti i ekran ispunjeni fotografijama iz 90-ih.

Pjevačicu je podržao i njezin dečko. Glumačka je zvijezda poznata po ulogama u "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" i "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore", "Emma", "Divine", "The Last Letter from Your Lover", "Glue", "Masters Of The Air" i drugim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 13:23