ORGANIZIRALA FESTIVAL

Dua Lipa stigla na Kosovo sa svojim slavnim dečkom, a onda uživala u ćevapima

Britanska pjevačica rado se vraća u mjesto odakle vuče korijene, a ovaj je put povela i svoje prijatelje

Dua Lipa

 Instagram/

Britanska pjevačica Dua Lipa nedavno je stigla na Kosovo, odakle vuče korijene, gdje je organizirala još jedan Sunny Hill festival. Na svom je Instagramu podijelila brojne fotografije kojima je pokazala koliko se zabavljala u društvu prijatelja.

Dua je na Kosovo prvi put dovela i svog dečka, glumca Calluma Turnera, koji se jednako dobro zabavio. Dua je na društvenim mrežama otkrila i da je uživala u ćevapima, koji su brojnima zapeli za oko. "Ćevapi su najbolja stvar", "Veliko da za ćevape", pisali su joj.

Inače, Dua već 5. put organizira veliki festival na kojem su ove godine nastupali Bebe Rexha, Stormzy, DJ Snake, Burna Boy i brojni drugi. Nakon prvog dana se zahvalila svima koji su, kako kaže, "neumorno radili 24 sata dnevno" na organizaciji.

Dua je rođena 1995. godine u Londonu, a s obitelji se preselila na Kosovo kad je imala 11 godina. Međutim, brzo su se vratili u Englesku kako bi onda mogla napredovati u svojoj glazbenoj karijeri. Prije dvije godine je dobila albansko državljanstvo. "Ja sam s dva mjesta u isto vrijeme", poručila je ranije.

Pjevačica je priznala i da smatra kako ne bi postala toliko popularna pjevačica da je ostala na Kosovu te da joj smeta što brojni mladi iz te države nikada neće dobiti istu priliku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 06:23