VIDI, VIDI...

Dugo su se skrivali, ali strast je bila jača: Holivudski par snimljen kako se ljubi na jahti u Italiji

Šuškalo se da su zajedno još od listopada prošle godine, kada su prvi put viđeni zajedno u javnosti

Bradley Cooper i Gigi Hadid

 Ciaopix/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Ciaopix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Već se dugo šuška da ima tu ‘nešto više‘ između holivudskog glumca Bradleyja Coopera i manekenke Gigi Hadid, a sada je konačno stigla i potvrda tih glasina. Par uživa na ljetovanju kod otoka Palmarola u Italiji, a viđeni su kako se grle na jahti i razmjenjuju sočne poljupce.

Društvo na odmoru prave im slavni prijatelji - glumac Benedict Cumberbatch te glumica Margot Robbie sa suprugom Tomom Ackerleyjem.

image

Bradley Cooper i Gigi Hadid

Ciaopix/cobra Team/frezza Lafata/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Ciaopix/cobra Team/frezza Lafata/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Za Gigi i Coopera sumnja se da su zajedno još od listopada prošle godine, kada su prvi put viđeni zajedno u javnosti. No, oni su svoju vezu skrivali k‘o zmija noge, a čak su iznajmili kuću njihove slavne prijateljice Taylor Swift, koja se nalazi na Rhode Islandu, kako bi se tamo mogli potajno sastajati i uživati u novoj romansi.

Inače, Gigi je ranije bila u vezi s bivšim članom One Directiona, Zaynom Malikom, i s njim ima kćer Khai, dok je Cooper ljubio rusku manekenku Irinu Shayk s kojom je dobio kćer Leu de Seine.

image

Bradley Cooper i Gigi Hadid

Ciaopix/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Ciaopix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Cooper je inače silno iskren bio i kada je u pitanju povezivanje sa svojim djetetom, otkrivši kako sve dok Lea nije napunila 8 mjeseci nije do kraja pojmio što to znači roditeljska ljubav, ona nevjerojatna povezanost koju ponekad očevi pa i majke dožive tek nakon nekog vremena. Glumac je naime objasnio da tijekom prvih nekoliko mjeseci Leinog života nije shvaćao kada bi drugi roditelji rekli: "Umro bih u sekundi za svoje dijete". Srećom, u osmom mjesecu, kazao je Cooper: "Onda odjednom, to više nije upitno", nazivajući svoju kćer sidrom njegova života.

"I tako roditeljstvo počne diktirati sve što ćeš raditi od sada nadalje. Vaš DNK će vam reći da postoji nešto važnije od vas", zaključio je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 06:17