NOVA ROMANSA?

Dvije godine nakon kontroverzne parnice, Johnny Depp opet ljubi: Tko je fatalna 33 godine mlađa plavuša?

Iako nova partnerica još nije komentirala njihovu vezu, navodno je nagovijestila njihov odnos u prošlosti

Johnny Depp i njegova nova djevojka

 Profimedia/

Dvije godine nakon turbulentnog sudskog postupka s bivšom partnericom Amber Heard, pozornost je ponovno na Johnnyju Deppu, no iz sasvim drugih razloga - piše se da ima novu djevojku.

Prema Page Sixu, 61-godišnja hollywoodska zvijezda je u "vrlo ležernoj" vezi s ruskom kozmetičarkom i manekenkom Julijom Vlasovom, prenosi izvor koji je upoznat sa situacijom. Naime, činjenica koja je dodatno zaintrigirala javnost je razlika u godinama. Popularni je glumac, naime, čak 33 godine stariji od svoje trenutačne partnerice.

image

Yulia Vlasova i Johnny Depp

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Filmska zvijezda i 28-godišnja plavokosa ljepotica navodno su se upoznali u Pragu, gdje ona živi, u kolovozu 2021. na Međunarodnom filmskom festivalu u Češkoj, u gradu Karlovy Vary. Tamo Vlasova ima studio za uljepšavanje, odnosno, šminkanje i frizuru, no čini se da puno vremena provodi u Velikoj Britaniji, gdje Depp trenutno živi.

Prošlog četvrtka, par je uhvaćen zajedno dok su putovali iz jednog londonskog pristaništa za helikoptere. Ležerno odjeveni zajedno su prošetali, a Depp je pritom nosio traperice, sivi džemper vezan oko struka, crvene tenisice, crnu košulju sa zanimljivom kragnom, sunčane naočale s plavim staklima i kapu. U jednoj je ruci nosio i gitaru.

S druge strane, Vlasova je nosila crnu majicu kratkih rukava s odgovarajućom trenirkom, bijelim tenisicama, jednostavnom ogrlicom, retro sunčanim naočalama i crnom torbicom.

image

Yulia Vlasova i Johnny Depp

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, ona i Depp viđeni su kako se zajedno druže na koncertu njegovog pokojnog prijatelja Jeffa Becka u Pragu, u srpnju 2022. Fotografi tog koncerta uhvatili su ih zajedno, a na jednoj fotografiji vidimo zvijezdu "Edwarda Škarorukog" kako dodiruje Julijin obraz.

image

Yulia Vlasova i Johnny Depp

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Iako Ruskinja još nije komentirala njihovu vezu, navodno je nagovijestila njihov odnos u prošlosti. Naime, Vlasova je ranije ove godine podijelila putem svog Instagrama fotografiju na kojoj glumac ima položene ruke na njenim nogama. Navodno, fotografija je bila odgovor pratitelju koji je pitao Juliju koji joj je omiljeni glumac.

- J.D. Nevjerojatno talentiran i inspirativan čovjek - napisala je uz sliku.

Inače, nakon što je izbila vijest o njihovoj romansi, Vlasova je u ponedjeljak na svom Instagramu na češkom zamolila za razumijevanje.

- Prijatelji, molim vas da se suzdržite od davanja intervjua koji se tiču ​​mog osobnog života i mene. Cijenit ću vaše razumijevanje i poštovanje moje privatnosti - napisala je.

Što se glumca tiče, Depp uživa u "mirnom životu" u Velikoj Britaniji otkako je u lipnju 2022. izišao kao pobjednik iz sudskog postupka protiv bivše supruge Amber Heard. Ta se 38-godišnja glumica u međuvremenu preselila u Madrid, gdje živi sa svojom 3-godišnjom kćeri Oonagh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 14:22