SUKOB GLAZBENIKA

‘Dvolični Noel Gallagher rekao mi je da je prodao kuću jer više nije mogao slušati mene i moje us*ane pjeme u susjedstvu‘

James Blunt obrecnuo se na zvijezdu Oasisa, no tvrdi da je profitirao - sada su cijene kuća nakon Noelova odlaska porasle

James Blunt i Noel Gallagher

 AFP

Glazbenik James Blunt (50) obrecnuo se na Noela Gallaghera (57) te ga nazvao "dvoličnim" nakon što je zvijezda Oasisa izjavila da se "zasitila Bluntovih pjesama."

Tijekom gostovanja u podcastu "How to Fail with Elizabeth Day", Blunt, koji je živio blizu Noela na Ibizi, otkrio je da je zvijezda Oasisa prodala svoj dom jer više nije mogao slušati "njegove us*ane pjesme."

"Neki sam dan naletio na Noela Gallaghera. Rekao je da napušta Ibizu i prodaje svoju kuću jer nije mogao podnijeti da ja pišem svoje us*ane pjesme samo nekoliko metara od njega. Cijene kuća su kasnije porasle nakon što je on otišao. Kad god ga sretnem, stvarno bude drag prema meni. Mislim da su svi dragi jedni prema drugima. A onda kad stanu pred mikrofone i novinare svi postanu hrabri, žele se pokazati pa se počnu drugačije ponašati", ispričao je Blunt, prenosi Daily Mail.

image

James Blunt

Mike Gray/avalon/profimedia/Mike Gray/avalon/profimedia

Inače, dvojica glazbenika poznaju se već godinama, a još 2006. se Gallagher obrušio na njega kad je ovaj planirao kupiti kuću na Ibizi. Već tada je počeo govoriti da će prodati svoju kuću jer ne želi dijeliti susjedstvo s Jamesom koji "stvara užasnu glazbu." No, Blunt smatra da je on taj koji se u cijeloj ovoj priči zadnji smije - naime, ako odluči prodati svoju kuću, na njoj će zaraditi puno više nego Gallagher na svojoj jer su cijene nekretnina nakon odlaska zvijezde Oasisa iz tog područja porasle.

image

Noel Gallagher

Paul Ellis/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2024 09:07