IZAZOVNO IZDANJE

E, ovo se zove privlačenje sve pažnje na sebe: Heidi Klum utegnula se u crnu haljinu od lateksa i prošetala pistom

Iako je prešla 50-u, svakodnevno oduševljava svojim mladolikim izgledom i vitkom figurom

Heidi Klum 

 Julien De Rosa/Afp

L‘Oreal je u ponedjeljak organizirao reviju u Parizu čija je tema bila "Osnaživanje žena, inkluzija i sestrinstvo". Na reviji su sudjelovale brojne slave zvijezde, među njima i bivša manekenka i voditeljica Heidi Klum.

image

Heidi Klum

Julien De Rosa/Afp

Heidi je svojim izazovnim izdanjem oduševila sve prisutne. Na modnoj pisti je nosila pripijenu, crnu haljinu od lateksa s dubokim dekolteom. Tako je naglasila svoju zavidnu figuru i bujne grudi. Uz haljinu je nosila dijamantni nakit.

image

Heidi Klum

Julien De Rosa/Afp

Osim Heidi, na reviji su hodale i Kendall Jenner, Eva Longoria, Camilla Cabello i druge poznate dame.

Klum je ove godine napunila 51 godinu, a na društvenim mrežama svakodnevno oduševljava svojim mladolikim izgledom i vitkom linijom. Prošle je godine rekla kako svoju liniju održava tako što za doručak jede tri poširana jaja u pilećoj juhi, a kako je tada pisao Daily Mail, rekla je kako ne jede više od 900 kalorija dnevno. Međutim, ubrzo je negirala da jede toliko kalorija.

image

Heidi Klum

Julien De Rosa/Afp

"Kao prvo, želim reći da mislim da nikad nisam računala kalorije u životu", rekla je ona tada. Kako zapravo održava liniju je otkrio njezin nutricionist Oz Garcia. Rekao je da za doručak najčešće jede bjelanjke, špinat, zelenu papriku, mladi luk i peršin. Uz to jede i svježe voće te pije čaj. Za ručak voli pojesti puretinu s basmati rižom ili kvinojom kao i povrće. Njezina se večera najčešće sastoji od lososa s limunom i češnjakom te salate.

"Jedem puno. Samo jedem prave stvari. Svaki dan kuhamo nešto drugačije", ispričala je Klum ranije. Uz pravilnu prehranu često ide na trčanje, voli šetati, a bavi se i jogom i tenisom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 14:40