LEGENDARNI GLAZBENIK

Elton John oporavlja se od ozbiljne infekcije oka: ‘Nažalost, zbog nje imam ograničen vid...‘

Pjevač se cijelo ljeto borio sa zdravstvenim problemima, a sad je sa svojim fanovima podijelio što se dogodilo

Elton John

 Lokman Vural Elibol/Anadolu Via Afp

Legendarni glazbenik Elton John obratio se obožavateljima na Instagramu te otkrio kako se preko ljeta borio s ozbiljnom infekcijom oka.

"Preko ljeta sam se borio s teškom infekcijom oka zbog koje, nažalost, imam ograničen vid u jednom oku. Oporavljam se, ali je proces izrazito spor i trebat će neko vrijeme da mi se vid vrati u zahvaćeno oko", napisao je Elton.

U svojoj se objavi zahvalio "odličnom timu liječnika i medicinskih sestara", kao i svojoj obitelji, suprugu Davidu Furnishu i djeci Zacharyju i Elijahu, koji su se o njemu brinuli posljednjih nekoliko tjedana.

Glazbenik se u tajnosti oporavljao u svom domu, a kako kaže, pozitivan je da će se u potpunosti oporaviti nakon nekog vremena.

Na njegovu su objavu reagirale tisuće i tisuće fanova, kao i neke slavne zvijezde. "Šaljem ti puno ljubavi, Eltone. Želim ti brz oporavak. Volim te", napisala mu je Donatella Versace, a brz oporavak mu je poželjela i legendarna manekenka Linda Evangelista.

image

Elton John

Oli Scarff/Afp

Elton je i prošle godine imao zdravstvenih problema nakon što se spotaknuo u njegovoj vili u Nici. Nakon pada je na kratko završio u bolnici, a sve je potvrdio njegov glasnogovornik. "Možemo potvrditi da je, nakon jučerašnjeg pada u njegovom domu u Južnoj Francuskoj, Elton posjetio lokalnu bolnicu kao mjeru opreznosti. Nakon pregleda, pustili su ga odmah ovo jutro i sad je nazad kod kuće", rekao je tada.

Glazbenik se u tajnosti borio i s rakom prostate te je išao na operaciju 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:26