REAL SLIM GRANDPA

Eminem u emotivnom videu otkrio sretne vijesti i rasplakao fanove: Postat će djed!

Reper je objavio spot u kojem je prikazao trenutke s vjenčanja njegove kćeri, a pokazao je i kako mu je ona otkrila da čeka dijete

Eminem i Hailie

 Eminem/Shady Records/Vevo/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Slavni reper Eminem objavio je u četvrtak spot za pjesmu "Temporary", koju je napisao kao pismo svojoj kćeri Hailie Jade u slučaju njegove smrti. Uz emotivnu pjesmu je objavio još emotivniji video u kojem je otkrio da njegova kći čeka dijete!

U jednom trenutku u spotu su on i Hailie sjedili na stepenicama ispred kuće, a ona mu je poklonila dres Detroit Lionsa. Na stražnjoj strani je pisalo "djed", a poklonila mu je i sliku s ultrazvuka. Zbog poklona je Eminem jedva suzdržao svoje suze.

image

Eminem i Hailie

Eminem/Shady Records/Vevo/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Spot je prikazao i trenutke Hailienog odrastanja. Eminem je uključio stare obiteljske snimke te fotografije na kojima je njegova kći još bila dijete. Uz to je pokazao i neke trenutke s njezinog vjenčanja, uključujući i onaj kad ju je prvi put vidio u vjenčanici. Reper je tada zaplakao, a još ga je više rasplakala čestitka koju mu je kći poklonila taj dan. Obožavatelji su po prvi put imali priliku vidjeti i prvi ples Hailie i njezinog oca te trenutak kada ju je doveo do oltara.

Fanovi legendarnog repera su u komentarima čestitali Hailie i njezinom suprugu Evanu McClintocku, a komentirali su i emocionalnu stranu repera koju ranije nisu imali priliku vidjeti. "Najjači reper ikad plače. I ja plačem sada", "Vidjeti Eminema kako plače je nešto najljudskije što sam vidio do sad", "Eminem je upravo rasplakao milijune očeva", "Ništa ne boli više od Eminemovih suza", "Gotovo sam se rasplakala kad sam osjetila ljubav oca prema njegovoj maloj djevojčici, ne mogu prestati slušati", bili su samo neki od komentara.

image

Eminem i Hailie

Eminem/Shady Records/Vevo/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Eminem je pravi primjer da čovjek može biti toliko slomljen, ali volja i snaga da bude bolje zbog svoje djece i sebe mogu nadvladati sve teško što život donese", napisala je emotivna obožavateljica.

Hailie i Evan zaručili su se u veljači prošle godine, a vjenčali su se ove godine u svibnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:57