DIJAMANT NA RUCI

Emma Roberts podijelila sretne vijesti: ‘Stavljam ovo prije nego mama svima kaže!‘

Emma i Cody zajedno su od 2022. godine, a prije njega je imala nekoliko burnih veza

Emma i Cody

 Instagram

Američka glumica Emma Roberts, zvijezda serije "American Horror Story", zaručila se za dečka Codyja Jonesa. Vijest je podijelila na društvenim mrežama.

Nećakinja oskarovke Julije Roberts objavila je fotografiju s dečkom na kojoj je pokazala dijamantni prsten, a pozirali su zagrljeni s osmijehom na licu. "Stavljam ovo ovdje prije nego moja mama svima kaže", napisala je kratko glumica.

Cody i Emma zajedno su od 2022. godine, a da su zajedno je on otkrio na svojim društvenim mrežama uz zajedničku fotografiju.

image

Emma i Cody

Instagram

Roberts je prije Codyja bila u vezi s Garrettom Hedlundom, s kojim je dobila i sina. Prekinuli su jer je on navodno imao problema s alkoholom. Ranije je bila u vezi s Evanom Petersom, glumcem koji je najpoznatiji po ulozi u "American Horror Story". Par je stalno prekidao pa se onda i mirio, a jednom je prilikom ona fizički nasrnula na njega u hotelu. Tad je glumicu privela policija, ali su ju pustili nekoliko sati kasnije jer Peters nije htio podići tužbu.

image

Emma Roberts i Garrett Hedlund

Backgrid Usa/Profimedia

Emma je ranije rekla da više ne želi biti u vezama s glumcima. "Jednog dana shvatila sam da više ne želim izlaziti s glumcima", rekla je tada. Međutim, njezin zaručnik Cody također se bavi glumom, a pojavio se u serijama "In the Dark", "The Rookie" i "NCIS".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 17:26