POSLJEDNJE ZBOGOM

Emotivna Kelly iz ‘Beverly Hillsa‘ oprostila se od Shannen Doherty: ‘Naša povezanost je bila stvarna i iskrena‘

Jennie i Shannen su se često svađale na setu, ali su nakon svega ostale u dobrim odnosima

Shannen Doherty i Jennie Garth u ‘Beverly Hills, 90210‘

 Michael Desmond/the Cw Network/pacific Coast News/profimedia

Glumica Jennie Garth oprostila se od svoje kolegice Shannen Doherty koja je preminula u subotu u 54. godini. Jennie i Shannen zajedno su glumile u seriji "Beverly Hills, 90210". Garth je podijelila njihove zajedničke stare fotografije i posvetila emotivnu poruku svojoj kolegici.

"Još uvijek pocesuiram svoju ogromnu tugu zbog gubitka dugogodišnje prijateljice Shannen, žene koju sam često opisivala kao jednu od najsnažnijih ljudi koje sam ikad upoznala. Naša povezanost je bila stvarna i iskrena. Često smo se svađale jedna s drugom, ali ništa od toga nije pokazivalo naš stvarni odnos koji je izgrađen na međusobnom poštovanju i divljenju. Bila je hrabra, strastvena, odlučna, puna ljubavi i velikodušna. Nedostajat će mi i uvijek ću je duboko poštovati u srcu i mojim sjećanjima", napisala je Jennie.

Hit serija "Beverly Hills, 90210" snimala se od 1990. do 2000. godine. Shannen je utjelovila lik Brende Walsh, a seriju je napustila na kraju četvrte sezone, zbog svađe s kolegama. Garth, koja je igrala lik Kelly Taylor, je u seriji ostala do kraja. Njih dvije su se na setu često svađale, a prekretnica u njihovom odnosu je bila smicalica koje su radile jedna drugoj.

image

Shannen Doherty, Jennie Garth i Ian Ziering

Celebrity Photo/avalon/profimedia

"Što je najsmješnije kod mojih svađa s Jennie je to što su započele zato što je ona radila, kako je to zvala, "Dan spuštenih hlača", gdje je ekipi sa seta povlačila hlače prema dolje na smiješan način, ali je nekima to jako smetalo. Onda sam ja to okrenula i rekla: "Dan podignutih suknji". Ona je uvijek nosila muške Calvin Klein bokserice ispod odjeće. Tako da nisam mislila da je to velika stvar. Napravila sam "Dan podignutih suknji" i, ajme, poludjela je na mene, a ja nisam bila raspoložena za povući se", rekla je jednom prilikom Shannen.

Međutim, kolegice su unatoč brojnim svađama ostale u dobrim odnosima.

image

Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Shannen Doherty, Ian Ziering, Jennie Garth i Tori Spelling

Amy Sussman/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. srpanj 2024 11:42