ODMOR IZ PAKLA

Engleski voditelj na svoj 40. rođendan unajmio luksuznu vilu, na kraju se našao na meti maskirane bande

‘Ovog ljeta došlo je do niza napada u luksuznim vilama diljem Ibize, na popisu je bila i Nickova...‘, rekao je izvor

Nick Grimshaw

 Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nick Grimshaw, engleski voditelj, našao se na meti maskirane bande lopova na Ibizi, prenosi The Sun. Naime, voditelj je odlučio unajmiti luksuznu vilu na Ibizi kako bi ondje s obitelji proslavio svoj 40. rođendan, ali boravak ondje nije prošao sasvim po planu.

image

Nick Grimshaw i Mesh Henry na Ibizi

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Ovog ljeta došlo je do niza napada u luksuznim vilama diljem Ibize. Nažalost, Nickova vila bila je na popisu meta - jednostavno zato što je poznata po tome što je koriste klijenti visoke neto vrijednosti", kazao je izvor te dodao da se Grimshaw jednostavno našao na krivom mjestu u krivo vrijeme.

"Nick je očito bio uznemiren, ali je mislio da je najbolje držati stvari podalje od društvenih mreža. Na kraju dana to je trebao biti privatan provod s njegovom obitelji", dodao je izvor. Kako piše Daily Mail, Nicka i njegovu 81-godišnju majku je kriminalna skupina sedirala i terorizirala u vili. Ista banda od prošle godine cilja na vile slavnih zvijezda te u njihove vile "pumpa plin" kako bi se oni koji su unutra onesvijestili. Ovaj su se put na meti našli Nick i njegova obitelj.

Skupina je čekala da plin proradi te je ušla u vilu u zaštitnim odijelima i pretresla ju. Prema pisanju stranog medija, nitko nije ozlijeđen.

image

Nick Grimshaw

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Mediji pišu da se voditelj vratio u svoj dom u Londonu, kojeg je nedavno renovirao s partnerom Meshom Henryjem. Fotografija s Ibize na društvenim mrežama voditelja nema, a o samoj se provali također nije oglasio.

image

Nick Grimshaw i Meshach ‘Mesh‘ Henry

Cover Images/instarimages.com/Instar Images/Profimedia/Cover Images/instarimages.com/instar Images/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:17