‘NAJTEŽE RAZDOBLJE‘

Eric Roberts o lošem odnosu s kćeri Emmom: ‘Ne postoji bol, ali postoji tuga...‘

Slavni glumac i njegova kći, također glumica, nemaju bajnu vezu, a o svemu je on pisao u svojim memoarima

Eric i Emma Roberts

 Image Press Agency/Nurphoto/Nurphoto Via Afp

Slavni glumac Eric Roberts progovorio je o odnosu s kćeri Emmom Roberts, koji u posljednjih nekoliko godina nije baš najbolji. Glumac je gostovao u podcastu "Inside of You" gdje je pričao o najtežem razdoblju svog života, što je bilo kad se odnos njega i njegove kćeri pogoršao.

"Ne postoji bol, ali postoji tuga zbog, najvjerojatnije, nesporazuma koje ćemo svi imati zauvijek. Jer, svi smo ljudi", rekao je on. Dodao je i kako je o njihovom odnosu pisao u svojim memoarima "Runaway Train: Or the Story of My Life So Far". Voditelji su ga pitali i je li poglavlje o Emmi bilo veliko, na što je on odgovorio: "Trebalo bi biti. Problem je u tome što je neodredivo, tako da ću ostaviti da vi presudite."

image

Emma Roberts

Aff/Alamy/Alamy/Profimedia

Glumac je rekao i da je dobio novu perspektivu odnosa s kćeri nakon što je postao djed. "Počeo sam prihvaćati to kod sebe nakon što su mi se rodili unuci. Pogotovo 5-godišnjakinja, ona je bila prva i bila je djevojčica i svidio sam joj se", rekao je on pa istaknuo da njegova najstarija unuka sliči na Emmu što ga podsjeća na "ono što nije imao".

Roberts je rekao i da je poglavlje o odnosu s kćeri, koja se također bavi glumom, za njega osobno bilo najbolnije. "Napisati to bilo je najteže. Cijela knjiga je bila teška za napisati i nisam je htio napisati", rekao je on.

image

Eric Roberts

Lev Radin/zuma Press/Profimedia

Eric je ranije ove godine rekao kako je ponosan na Emmu, a priznao je i da mu je jedan od njezinih najdražih filmova "Maybe I Do", romantična komedija iz 2023. godine. Inače, Eric je Emmu dobio s bivšom partnericom Kelly Cunningham 1991. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2024 08:47