RAZOČARALA IH JE

Fanovi bijesni na glazbenicu: ‘Satima te čekamo, nastupala si manje od sat vremena za 300 €. Vrati nam novac!‘

Nicki je posljednjih mjeseci nekoliko puta zakasnila na svoje koncerte, a na jednom se nije niti pojavila

Nicki Minaj

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Reperica Nicki Minaj ponovno je razočarala obožavatelje nakon što je kasnila na svoj koncert, ovaj put u Dublinu. Minaj je prije nekoliko mjeseci satima kasnila na nastup u Torontu, a tri sata je kasnila i na pozornicu u Kopenhagenu. U subotu je kasnila 90 minuta na pozornicu u dvorcu Malahide, prenosi Daily Mail.

Nicki je na pozornicu trebala izaći kratko nakon 20 sati, ali je stigla malo prije 22 sata. Reperica je nastupala manje od sat vremena, a sve to je razljutilo obožavatelje koji su ju nestrpljivo čekali na kiši. Nicki je također nekoliko puta mijenjala kostime za što joj je trebalo 10 do 15 minuta.

image

Nicki Minaj

Angela Weiss/Afp

Brojni su obožavatelji zatražili povrat novca za ulaznicu, čija se cijena kretala od 90 eura. O koncertu su raspravljali na X-u, gdje su razočarani obožavatelji komentirali kako su izgubili poštovanje prema reperici.

"Pitanje za milijun dolara je hoćeš li ikada imati dovoljno poštovanja za svoje obožavatelje da se pojaviš na vrijeme", "Definitivno sam izgubila sve poštovanje za Nicki Minaj nakon onog što se dogodilo u dvorcu Malahide", pisali su neki.

Neki su čak napustili dvorac prije nego što je Nicki stigla na pozornicu jer su smatrali da se neće niti pojaviti. Drugi su se pak izravno obratili tvrtki koja je prodavala ulaznice i zatražili povrat novca.

"Pitam se hoće li biti povrata novca za koncert Nicki Minaj u Malahideu sinoć, s obzirom na to da je došla dva sata kasnije i nastupala 30 minuta. Platio sam više od 300 eura za ulaznice, jednostavno je neprihvatljivo", poručio je jedan nezadovoljan fan. Nicki još uvijek nije otkrila razlog zašto je kasnila.

Minaj je u svibnju propustila nastup u Manchesteru jer su ju priveli na aerodromu u Amsterdamu zbog sumnje da je posjedovala lake droge. Iako je bila spriječena doći u Manchester, organizatori su pustili oko 23.000 ljudi u dvoranu, a tek su im kasnije rekli da je koncert otkazan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. kolovoz 2024 18:42