TUGA ZA GLUMICOM

Fanovi šokirani smrću Shannen Doherty, opraštaju se od nje na društvenim mrežama: ‘Nadam se da je sad s Dylanom‘

Uz slavnu glumicu su odrasle i mlađe i starije generacije, a svojim je ulogama ostavila neizbrisiv trag na svijet glume

Shannen Doherty

 Michael Tran/Afp

Američka glumica Shannen Doherty preminula je u 54. godini nakon duge borbe s rakom. Vijest je potvrdila njezina publicistica Leslie Sloane za People. Tužna vijest šokirala je obožavatelje Shannen koja se proslavila ulogama Brende Walsh u seriji "Beverly Hills, 90210" i Prudence Halliwell u "Charmed".

"Nadam se da Dylan i Brenda piju milkshake u Peach Pitu na nebu", napisala je jedna obožavateljica na X-u te se na taj način prisjetila i Lukea Perryja koji je preminuo 2019. godine.

"Hvala Shannen Doherty što si igrala jedan od mojih najdražih likova svih vremena. Ti i Prue Halliwell ćete zauvijek ostati zapamćene", poručila je obožavateljica.

"Počivaj u miru, Shannen Doherty. Jako ćeš mi nedostajati. Hvala ti što si igrala tako monumentalnu ulogu u mom djetinjstvu", napisao je fan.

"Bila sam generacijama iza, ali sam odrasla uz Shannen Doherty toliko da sam osjećala kao da mi je ona starija sestra, kao što je Prue bila sestrama Halliwell. Gledala sam reprize "Beverly Hillsa, 90210", "Charmeda", moj najdraži film je "Heathers" pa čak i "Scare Tactics". Voljet ću je zauvijek", emotivno je poručila jedna obožavateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 17:35