ŠUŠKA SE, ŠUŠKA...

Fanovi Taylor Swift uvjereni da se pjevačica zaručila: Odao ju je jedan detalj s koncerta?

Pjevačica i nogometaš u vezi su od prošle godine, a danas više ne skrivaju koliko su zaljubljeni

Taylor Swift 

 Robin Van Lonkhuijsen/Anp Via AFP

Pjevačica Taylor Swift je u petak nastupila u Gelsenkirchenu u Njemačkoj na kojem je potaknula nagađanja o tome da se zaručila za nogometaša Travisa Kelcea. Kako piše Daily Mail, Taylor je izvela "kriptičnu" pjesmu, točnije, spojila je svoje pjesme "Stay, Stay, Stay" i "Paper Rings" na gitari.

U pjesmi "Pepper Rings" iz 2019. godine Taylor pjeva stih: "Volim svjetlucave stvari, ali udala bih se za tebe i s papirnatim prsteom. Dragi, ti si onaj kojeg želim". Pjesmu je inače napisala za bivšeg dečka Joea Alwyna, ali su sad brojni počeli nagađati da ju je Kelce zaručio.

image

Travis Kelce i Taylor Swift

Gareth Cattermole/TAS24/Getty Images

"Nadam se da su se zaručili u tajnosti", "Sigurno su zaručeni, jel‘ da?", "S ovim je potvrdila da su se zaručili u tajnosti", pisali su brojni na X-u. Međutim, pjevačica i nogometaš nisu potvrdili glasine.

O vezi između slavnog para se počelo pričati prošle godine u srpnju, nakon što je nogometaš prisustvovao jednom koncertu u sklopu "Eras" turneje. U rujnu se Taylor pojavila na njegovoj utakmici, a mjesec dana nakon su viđeni u izlasku gdje su se držali za ruke. U prosincu prošle godine je Swift otkrila da su ona i Kelce već bili u vezi kad je ona došla na utakmicu.

image

Taylor Swift

Robin Van Lonkhuijsen/Anp Via AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 09:01