IZLJEVI NJEŽNOSTI

Fanovi u transu: Taylor Swift nakon koncerta potrčala u zagrljaj novom dečku i strastveno ga poljubila, pojavio se video

Sportaš je doputovao u Buenos Aires da bude sa svojom dragom. Insajderi tvrde da su stvari jako ozbiljne

Travis Kelce i Taylor Swift 

 T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Senzacionalna Eras turneja američke pjevačice Taylor Swift (33) nepresušna je tema za medije i društvene mreže, a dodatnu privlačnost daje joj veza pjevačice s igračem američkog nogometa Travisom Kelceom (34). Ona ide na njegove utakmice i žestoko navija, on na njezine koncerte, a svaki njihov korak je pod povećalom. Pjevačica je sada jasno pokazala koliko je zaljubljena u zgodnog sportaša.

Fanovi okupljeni na Estadio River Plate u Buenos Airesu u Argentini imali su priliku vidjeti pravi, veliki i javni izljev nježnosti - nakon završetka koncerta pjevačica je požurila u zagrljaj svojeg dragog koji ju je čekao raširenih ruku. A zatim ga je poljubila.

Prije toga, tijekom koncerta, Swift je promijenila riječi svojeg superhita Karma. U jednom je stihu promijenila riječi te umjesto "guy on screen" otpjevala "guy on the Chiefs". Publici nije promakla aluzija jer Kelce igra u momčadi Kansas City Chiefsa.

- Pokušava li ona nas dokrajčiti? - pitao je jedan fan na TikToku, dok je na Twitteru tj. X-u, drugi napisao kako umire i plače.

Javno pokazivanje nježnosti došlo je nakon što je par snimljen na večeri u Buenos Airesu u petak, 10. studenog, kada je Kelce doputovao u Argentinu. Na večeri u restoranu hotela Four Seasons Buenos Aires, na koju su mogli otići jer je zbog nevremena njezin koncert s petka pomaknut na nedjelju, paru se pridružio i Taylorin otac Scott Kingsley Swift. Njih su dvojica zajedno pratili Taylorin nastup u subotu i čini se da se dobro slažu. Kelce je bio oduševljen stihom posvećenim njemu, smijao se i plesao.

Magazin People objavio riječi insajdera iz hotela kako je Kelce "blistao od zadovoljstva" tijekom cijele večeri te da su bili "jako slatki", pravi zaljubljeni par. Restoran su napustili držeći se za ruke, a drugi gosti su ih kratko pozdravili uzvicima podrške.

Tijekom latinoameričkog dijela svoje turneje, Swift je prvi put uživo izvela i pjesmu Labyrinth koja govori o zaljubljivanju u trenutku kada izgubiš svaku nadu. Fanovi su to zabilježili i objavili na društvenim mrežama, a mnogi misle kako je glazbenica i tu pjesmu uključila u program s dobrim razlogom, zbog nove ljubavi. Ona na svakom koncertu turneje ima dio "pjesama iznenađenja" koje se mijenjaju.

Kelce je par dana prije puta u podcastu New Hights, koji vodi sa starijim bratom Jasonom Kelceom, također vrhunskim igračem američkog nogometa, pomalo zagonetno natuknuo da bi se mogao pridružiti svojoj djevojci u Argentini.

- Imaš li neke planove koji te jako vesele? - pitao je Jason, koji se inače šali kako je "stariji brat dečka Taylor Swift".

- Ne baš. Ali moglo bi se dogoditi da kažem k vragu sve, i odem negdje gdje je lijepo. Moj ten je sve bljeđi i bilo bi dobro da odem negdje gdje je sunčano. Bliže ekvatoru, odgovorio je Travis.

image

Fans na utakmici Kansas City Chiefsa podržavaju ‘dečka Taylor Swift‘

Kirill Kudryavtsev/Afp/Profimedia/Kirill Kudryavtsev/afp/profimedia

Romansa koja je započela krajem ljeta sve je jača. People je nedavno pisao kako im je to potvrdio i prijatelj para.

- Stvari postaju ozbiljnije velikom brzinom, kazao je taj insajder koji misli da su odličan par. - Oboje imaju jaku radnu etiku, oboje vole život i imaju vrhunske karijere, a k tome dijele i snažnu povezanost s obiteljima i slične obiteljske vrijednosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 21:22