TEKSTUALNI GENIJ

Fanovi zatečeni otkrićem, poslušajte stihove kojima Eminem raskrinkava Diddyja: ‘Pa on nam već godinama pokušava sve reći!‘

Eminem je izbacivanjem nekoliko slova u stihovima postigao dvosmislenost teksta, a obožavatelji su pod dojmom novog otkrića

Eminem i Diddy

 Profimedia/

I dalje se ne stišavaju reakcije nakon uhićenja repera Seana "Diddyja" Combsa, a u prvom se planu pojavila i Eminemova pjesma "Fuel", koja je izašla u srpnju. Obožavatelji smatraju da su stihovi pjesme bili upozorenje na Diddyjeve optužbe za seksualno zlostavljanje, prenosi Daily Mail.

Naime, Eminem je izbacivanjem nekoliko slova u stihovima postigao dvosmislenost teksta, a to se sada dojmilo njegovih obožavatelja. Na primjer, umjesto "rapper", Eminem je napisao "raper" što bi u prijevodu umjesto repera značilo silovatelj. Također se igrao i s riječju "essay" koja je u jednoj od varijacija postala "SA" što je akronim koji se na internetu koristi za označavanje seksualnog napada.

image

Eminem

Monica Schipper/Getty Images/Profimedia/Monica Schipper/getty Images/profimedia

"Eminem i 50 Cent godinama ganjaju P. Diddyja i pokušavaju nam sve reći", "Eminem je uvijek bio tekstualni genij", "Idite i poslušajte ‘killshot‘, tamo nam je već rekao", smatraju obožavatelji.

image

Eminem

Theo Wargo/Getty Images/Profimedia/Theo Wargo/getty Images/profimedia

Podsjetimo, početkom godine je policija ušla u Diddyjeve domove i zaplijenila više od 1000 bočica baby ulja i lubrikanata. Zapanjujuća brojka postala je goruća tema na društvenim mrežama, a nedavno uhićenje i optužbe za reketarenje, trgovinu ljudima u seksualne svrhe te kaznena djela vezana uz prostituciju dodatno su rasplamsala raspravu na internetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 11:09