ZANOSNA ANTONELA

Fotografija koja je srušila internet: Milijuni ljudi ‘lajkali‘ Messijevu suprugu u tangicama

Lionel Messi i njegova atraktivna supruga Antonela Roccuzzo trenutno su na obiteljskom odmoru

Antonela Roccuzzo

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nogometaš Argentine Lionel Messi i njegova atraktivna supruga Antonela Roccuzzo trenutno su na obiteljskom odmoru, a ima li boljeg načina za oporavak od ozljede nakon Copa Americe od uživanja na luksuznoj jahti sa svojom boljom polovicom?

Dugogodišnja partnerica Lionela Messija oduševila je svoje pratitelje na društvenim mrežama nakon što se poznati par pohvalio svojim zajedničkim fotografijama s odmora. Nitko nije mogao ne primijetiti da Antonela izgleda zanosno u ružičastom bikiniju koji je savršeno istaknuo njezinu vitku figuru. Ni Messi ‘nije za bacati‘, on je ponosno pozirao u crvenim kupaćim gaćama, a ovog ljeta njegov je ‘modni dodatak‘ ortopedska čizma na nozi.

Podsjetimo, bračni par Messi u braku je već skoro sedam godina, a upoznali su se još u djetinjstvu. Nogometaš je u jednom od intervjua priznao da se u nju zaljubio na prvi pogled i da je, još kao dječak, znao da će mu baš ona biti djevojka jednog dana kad odrastu. Na kraju ih je spojila tragedija - Antonela je 2005. izgubila najbolju prijateljicu Ursulu Noltz u automobilskoj nesreći, a Messi je odmah doletio u Argentinu kako bi je utješio. Ubrzo su postali par, a ona je kasnije odustala od studija stomatologije i preselila se k njemu u Španjolsku. Tamo je započela manekensku karijeru. Vjenčanje je uslijedilo 2017. u Argentini, a par ima i trojicu sinova - Thiaga, Mattea i Cira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. kolovoz 2024 12:53