PODIJELJENA MIŠLJENJA

Georgina Rodriguez prošetala aerodromom u Veneciji, a onda je nastao muk kad su vidjeli što je odjenula

Georgina je sa svojim partnerom ovih dana uživala u Saint-Tropezu, a sad je privukla pozornost u Veneciji

Georgina Rodriguez

 Manuele Mangiarotti/zuma Press/profimedia/Manuele Mangiarotti/zuma Press/profimedia

Georgina Rodriguez, partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, privukla je pozornost prolaznika u Veneciji. U grad je stigla povodom prestižnog filmskog festivala koji traje do subote, a njezina modna kombinacija je naišla na podijeljena mišljenja.

image

Georgina Rodriguez

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Fotografi su je snimili na aerodromu Marco Polo, a Georgina je odabrala crni outfit. Nosila je pripijenu crnu majicu i kratke hlačice koje podsjećaju na bokserice. Ispod hlačica je nosila crne mrežaste najlonke, a svoje je noge naglasila u crnim štiklama. Sve je uparila sa sunčanim naočalama, šiltericom i torbom.

image

Georgina Rodriguez

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/

"Izgleda baš dobro", "Glamurozno", pisali su neki, a drugi su je kritizirali. "Kakav joj je to outfit?", bio je jedan od komentara na X-u.

Ronaldo i Georgina su ovih dana uživali u Saint-Tropezu gdje su ih fotografi snimili na jahti. Par je prvo uživao u moru, a onda je Cristiano svoju partnericu uhvatio za stražnjicu. Ista se fotografija proširila društvenim mrežama samo nekoliko dana nakon što su se pojavila šuškanja da se par vjenčao u tajnosti. Nogometaš je u jednom videu na YouTubeu nazvao svojom suprugom, a činilo se i da par nosi prstenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 21:10